Bylinková fašírka

Autor receptu: palma

Komerčný recept<br /> Premýšľate, čo na rýchlu večeru v priebehu týždňa. Mäsová fašírka osviežená bylinkami môže byť večerou v duchu "za málo práce, veľa muziky."

4
porcie
15 minút
príprava

Postup

  1. Nadrobno nakrájate cibuľu, čili aj šalviu. Zmiešajte s bravčovým mäsom a pridajte ešte trochu chilli oleja. Nechajte chvíľu marinovať. Potom zmes osoľte a okoreňte a vytvarujte fašírky, ktoré vyprážajte na troche oleja z každej strany do zlata.
  2. Podávajte so zemiakovým šalátom alebo len tak s chlebom a zeleninou.
  3. Náš tip: Oleje s bylinkami sú skvelým pomocníkom pri varení a jednoducho ozvláštnia takmer akékoľvek jedlo.