Burizónová pochúťka

janyky - bez fotkyjanyky, 1. januára 2011

je to sladka pochutka nielen pre dospelych ale aj pre deti, rada tuto pochutku robim kedykolvek ked mam chut na sladke a je Zobraziť celý popisje to sladka pochutka nielen pre dospelych ale aj pre deti, rada tuto pochutku robim kedykolvek ked mam chut na sladke a je jednoducha

40
porcií
30 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

30 dkg
1 ks
25 dkg
2 baličky




Postup

  1. 1

    cukor sprazime na karamel

  2. 2

    pridame salko, varime potom palmarin

  3. 3

    nakoniec pridame burizony

  4. 4

    za tepla tvarujeme gulocky a nechame stuhnut

Diskusia k receptu

slavka11
aj my to robievame roky rokuce ale ak mozem odporucit pouzivajte miesto palmarinu ceru - stuzeny pokrmovy tuk tak su ovela chutnejsie a cukor staci polovica aj menej aj tak je to sladke az az a posledna rada kupujte sladene mlieko z lidl s tymto su burizonky stavnatucke. Mam to odskusane a robila som ich aj teraz na vianoce a este si ich setrim v chladnicke mnamky mnam
darinocka
odporúčam vyložiť formu na srnčí chrbát potravinárskou fóliou alebo alobalom,masu vyliať do formy a nechať stuhnúť,ušetríme si popálenie prsštekov...
tetuska
je to náš obľúbený recept, deti si ho už robia samé...