">

Buffalo krídelká fotorecept

egreska - fotkaegreska, 21. júla 2010 18:47
Ďalšie recepty »
Buffalo krídelká (fotorecept)Foto: egreska

Suroviny

Postup prípravy

  1. 1

    Krídelka si naporcujeme,ja tie končeky bud vyhodím alebo hodím do polievky vyvarit.Okoreníme grilovacím korením alebo čím chcete..

    Buffalo krídelká (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Obalíme v hladkej muke.

    Buffalo krídelká (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    A opečieme na oleji alebo ugrilujeme do chrumkava.

    Buffalo krídelká (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Cibulku si udusíme na oleji aj s cesnakom asi 10 minut.Pridame paradajky a dusíme dalších 10-15 minut aby sa odparilo trochu tekutiny.Možete dochutit bylinkami,solou,vegetou,korením...

    Buffalo krídelká (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Rozmixujeme do hladka ponornym mixerom.

    Buffalo krídelká (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    Chrumkavé krídla namočíme do omáčky a podavame.

    Buffalo krídelká (fotorecept) - obrázok 6
Recept je zaradený do tagov:


Diskusia k receptu

tatranka - fotkatatranka 21. júla 2010 o 19:52

Veru vyskúšam.Kuracie krídielka na každý spôsob môžem.Zase niečo nové pre mňa.
@zareaguj

jerica - fotkajerica 21. júla 2010 o 22:56

@egreska nedáš pokoj, stále samé chuťovky:-)) "fotorecept" ako z knihy.
@zareaguj

používateľ nemá avatarmichsamant 22. júla 2010 o 06:43

super jedlo, krasne foto
@zareaguj

anene - fotkaanene 22. júla 2010 o 07:37

Tiež máme radi krídelká, ja tie prvé dva články a manžel tretí to malé stehienko, aj tak jednoducho upiecť s kyslou kapustou a smotanou. Vyskúšam aj tento recept, prikladám do KK. Prosím pomôžte mi ako si roztriediť recepty v KK, napr. mäso, cestovina, zákusky atď. Ďakujem.
@zareaguj

sjuz - fotkasjuz 22. júla 2010 o 09:51

už dávno som hľadala na nete origoš Buffalo wings, a už robievam len tieto:  www.videojug.com/film/how-to-make-spicy-buffalo-chicken-...

ale krídla sú vďačné, znesú skoro všetky marinády a vždy sú výborné, milujem obhrýzanie kostičiek:)
@zareaguj

sjuz - fotkasjuz 22. júla 2010 o 09:51

a tvoj recept si tiež ukladám, egreška:), páči sa mi!
@zareaguj
1x cien

allstar - fotkaallstar 22. júla 2010 o 10:23

No tak tento receptík som ešte nevyskúšal ale už na pohľad viem do predu že je super .. Vyskúšam
@zareaguj

babav - fotkababav 22. júla 2010 o 12:59

@egreska , su vydarene! Pripravit sa daju mnohymi sposobmi ,
s malymi obmenami ,ako uviedla @sjuz . Velmi casto sa servuju
s omackou z modreho(plesniveho )syra.Chutia s nou vyborne!
Recept na nu ukazali na poslednom videu ;-).
@zareaguj

používateľ nemá avatardeti 22. júla 2010 o 14:07

velmi zaujmavy recept. urcite vyskusam. dakujem
@zareaguj

egreska - fotkaegreska 22. júla 2010 o 19:43

@babav to je ta omačka, čo mam k rozpučenym zemiakom ale nam tie kridla s nou nechutili,nehodilo sa to k tomu..tak som urobila k nej ešte tie zemiaky a bolo to eňo ňuňo ..
@zareaguj

babav - fotkababav 22. júla 2010 o 21:09

@egreska , je to asi silou zvyku.Tu ich casto ponukaju ako rychle jedlo v restauraciach aj baroch a prilohou je prave ten dip a zelerove
stonky.Zalezi tiez ,ako kto ma rad stiplave ;od miernej az po velmi palivu chut.
@zareaguj

sunniday - fotkasunniday 31. júla 2010 o 21:15

super recept :) dobrota....
@zareaguj

marcelus - fotkamarcelus 31. júla 2010 o 22:39

naozaj by ma zaujimalo, ci rovnako dobre chutia aj z grilu. ja som ich len osmahol v muke na oleji a boli dokonale.
@zareaguj

egreska - fotkaegreska 2. augusta 2010 o 09:00

som rada že chutilo,určite to ma z grilu vačší šmrnc,lebo všetko nam vonku chutí ovela lepšie ako doma :-))
@zareaguj

enerrgizer - fotkaenerrgizer 29. decembra 2010 o 22:46

dnes sme ich mali ako predjedlo....výborné...
@zareaguj

egreska - fotkaegreska 30. decembra 2010 o 09:32

tak to ma teší :-))
@zareaguj

používateľ nemá avatarlucylee 8. marca 2012 o 09:59

@egreska to maslo a sladka chilli omacka idu do tej paradajkovej omacky?
@zareaguj

egreska - fotkaegreska 8. marca 2012 o 11:47

ano @lucy ...
@zareaguj

používateľ nemá avatarlucylee 13. marca 2012 o 20:30

No super. Pouzila som marinadu, co sem dala @sjuz a teda marinovala som ich v cmare, chilli a cayenskom koreni, potom obalila v muke a vyprazila v oleji. Paradajkova omacka je chutna, ale manzel zhodnotil, ze tieto na tie cinske, co tu mas, nemaju.
@zareaguj

remcula - fotkaremcula 19. júla 2013 o 23:28

Já dělám kuřecí kousky Bufallo, něco hodně podobného. Je to super jídlo. Jak se zachází s těmi hvězdičkami?? Když se mi jídlo líbí, nejvíce je 5 hvězdiček, nebo jedna, jako ve škole??:-)
@zareaguj

cien - fotkacien 18. júla 2014 o 20:42

Sjuz pozerala som si tvoj recept na tie krídelká ..vyzerá výborne len je to po anglicky a ja nerozumiem nič :-) Mohla by si to premna preložit aby som vedela aké suroviny tam používa ten chlapík ? Vopred dakujem za ochotu :-) pa
@zareaguj


Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo


Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov



Inšpirácie z nových receptov
TOPlist