Buchtičky starého otca
Jozef Lakatos
šéfkuchár pizzerie Grosso v Komárne, 11. septembra 2011
šéfkuchár pizzerie Grosso v Komárne, 11. septembra 2011
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
5 minút
na 250 °C
na 250 °C
Postup
-
1
Cesto roztiahneme na hrúbku 0,5 cm a rozdelíme na 16 rovnakých častí.
- 2
Rozdelíme na kocky pokrájanú slaninu, klobásu a cibuľu a urobíme z toho malé guľky.
- 3
Dáme na vymastený plech a pri 250 0C pečieme asi päť minút. Môžeme podávať s rôznymi omáčkami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
varecha.pravda.sk/recepty/posuch-grosso-special/19978-rec...