Buchtičky starého otca

Jozef Lakatos
šéfkuchár pizzerie Grosso v Komárne, 11. septembra 2011
Buchtičky starého otca
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
15 minút
príprava
5 minút
na 250 °C

Suroviny

 podľa vlastnej receptúry
120 g
120 g
100 g
60 g




Postup

  1. 1

    Cesto roztiahneme na hrúbku 0,5 cm a rozdelíme na 16 rovnakých častí.

  2. 2

    Rozdelíme na kocky pokrájanú slaninu, klobásu a cibuľu a urobíme z toho malé guľky.

  3. 3

    Dáme na vymastený plech a pri 250 0C pečieme asi päť minút. Môžeme podávať s rôznymi omáčkami.

Diskusia k receptu

sonulienka
a neuviedol by si recept aj na Tvoje cesto vyzerá to výborne ukladám do KK ale bola by som naozaj rada tomu recept vopred ďakujem
hubata
Ozaj, to pizzové cesto si prosíme, a ešte by som pán Lakatos prosila doplniť či ten materiál: cibuľa, klobása, slanina a cesnak spojiť s cestom, alebo sa to môže dať dovnútra ako plnka. Asi by som to zamotala spolu s cestom, nech sa všetko prevonia spolu. Vyzerá to vynikajúco!




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia