Bryndzové penne

ika5521 - bez fotkyika5521, 5. marca 2014

Rýchly a chutný recept, ktorý som dnes vymyslela, keďže som na varenie mala veľmi málo času. Snáď vám bude chutiť :)

5 minút
príprava
13 minút
tepelná úprava

Suroviny





Postup

  1. 1

    Uvaríme cestoviny, celozrnné sa trošku dlhšie ako klasické. Nezabudneme osoliť.

  2. 2

    Pokiaľ sa nám varia cestoviny, nakrájame olivy na malé kúsky. Kto má radšej slaninku, môže namiesto olív použiť tú.

  3. 3

    Po uvarení cestovín ich precedíme, pridáme trochu olivového oleja, bryndzu a nakrájané olivy. Všetko spolu premiešame a podávame.

Diskusia k receptu

mirop
uff bryndza a olivy? odvazna kombinacia
mirop
obrazok by bodol... najskor ma napadlo hrozna kombinacia ale potom si hovorim, ze som kdesi jedol jednohubky s bryndzou ozdobene olivou a bolo to fajn...
martinis
Mňa skôr zarazilo zámena olív za slaninu, veď sú to celkom iné veci :)) Ale viem čo si myslela, len to znie zaujímavo.
monniee
Pritom slany syr typu feta s olivami je kazdy a vobec sa nad tym nezamysla. A bryndza je tiez v podstate slany syr, nie? Myslim, ze tato kombinacia je fajn ;)
gubics
Za pokus to stojí vyskúšať.Nemôže to byť zlé, len to zatiaľ nie je známe
ika5521
Niekedy pribudne aj obrázok, áno je to nezvyčajná kombinácia, pretože ja rada experimentujem, ale mne to chutilo :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia