Bryndzová nátierka s údeným syrom

danda3 - fotkadanda3, 30. júla 2012
Bryndzová nátierka s údeným syrom
Foto: danda3
4 - 5
porcie
10 minút
príprava

Suroviny

250 g
100 g
cca 200 g
2 ks




Postup

  1. 1

    Syr najemno postrúhame, cibuľku nakrájame (najlepšia je mladá, nemala som, dala som 1/2 červenej), a všetko spolu zmiešame, podľa chuti pridáme papriku a rascu, solilť netreba, bryndza aj syr sú slané dosť. Jogurt pridávame radšej postupne, podľa potreby, aby nebola ani hustá ani riedka.

Diskusia k receptu

afataga
kedze nemam rada udeny syr, nahradila by som ho neudenym a potom by to mohlo byt dobre, vyskusam, je to obmena klasickej brandzovej natierky
orchidea
zvláštna kombinácia, bryndza a údený syr, tiež by som ho nahradila neúdeným už len preto, že sa mi to zdá všetko dosť slané...ale ináč receptík vyzerá dobre...
cica2
robievam bryndzovú ale so syrom som ešte neskúšala, teda na koláč som tak dávala a bolo to výborné :-)
danda3
Ďakujem kočky, nátierka nie je slaná, a syr by som určite nemenila, neviem, ako by s obyčajným syrom chutila, ale to už nechám na vás.♥




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia