Foto: pupava
Čokoládovo- kakaovo- brusnicová dobrota.
na 200 °C
Postup
-
1
Nad parou si necháme rozpustiť tabličku horkej čokolády s maslom. Pridáme trstinový cukor. Keď sa čokoláda rozpustí (a cukor tiež), odstavíme hrniec.
- 2
Vo vedľajšej miske si pripravíme múku s kakaom. Do hrnca s čokoládou pridáme vajíčka. Celú tekutú zmes vlejeme do misky s múkou a kakaom. Všetko spolu dobre premiešame. Pridáme brusnice. Opäť premiešame.
- 3
Zmes vylejeme do plechu vystlaného papierom na pečenie. Dáme do trúby na cca 25 minút pri teplote 200°C. Treba ale na to dozerať. Po vybraté môžeme/nemusíme (my milujeme kokos) potrieť koláč brusnicovým džemom a posypať kokosom.
- 4
TIP: Pridávala som ku každej porcii zvlášť nádielku brusníc. Sú chuťovo skrátka výborné a zdravé :) Dobrú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu