Foto: ajkaz
Dnes som ho robila, odporučila mi ho jedna osôbka, ktorá ho mala odskúšaný, tak som sa doňho bez obáv pustila :).
12
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
15 minút
na 220 °C
na 220 °C
Postup
-
1
Roztopíme čokoládu s maslom (vo vodnom kúpeli), primiešame cukor a múku, dobre rozmiešame a postupne pridávame vajíčka - po jednom, poriadne zamiešame..
- 2
Zmes nalejeme do vymaslovanej tortovej formy. Pečieme presne 15 minút (nie viac nie menej) na 220 °C.
- 3
Pri podávaní ozdobíme šľahačkou a prelejeme nejakým dobrým lekvárom (džemom) rozriedeným a prevareným s troškou vody. :) DOBRÚ CHUŤ
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu