Bravčové rezance na cibuli

cukorfalatka - fotkacukorfalatka, 14. marca 2012

dobry recept tiez :)

5
porcií
10 - 15 minút
príprava
50 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
1 ks
200 g miešaná
2 lyzice
 svetla




Postup

  1. 1

    Na rezance pokrajane bravcove maso osolime,okorenime a pokvapkame sojovou omackou.

  2. 2

    V hrnci rozpalime olej,vlozime masove rezance a par minut opekame. Podlejeme masovym vyvarom,pokryjeme a dusime.

  3. 3

    Asi po 20 minutach maso ochutime kecupom,pridame zeleninu a na platky ocistenu nakrajanu cervenu cibulu.

  4. 4

    Podla potreby prilejeme vyvar a spolu dodusime domakka. Podavame s opekanymi zemiakmi.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia