Foto: Shutterstock
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Vývar necháme zovrieť a vložíme sušené slivky na 15 – 20 minút. Slivky vyberieme, mäso v strede nakrojíme a naplníme vychladnutými slivkami.
- 2
Osolíme, okoreníme, podlejeme vývarom a dáme piecť do vyhriatej rúry.
- 3
Pečieme prikryté, občas skontrolujeme a podlejeme podľa potreby vývarom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Vnorený obrázok 1
♠
Keď uvidíte svoje sny kráčať v snehu
a na srdiečkách pocítite nehu,
keď snehová vločka zacengá Vám na nose,
nech tíško znejú slová:
PRAJEME VÁM KRÁSNE VIANOCE
♠
BALKOVCI
PREŽITE SPOLU SO SVOJOU RODINKOU POKOJNÉ A POŽEHNANÉ VIANOČNÉ SVIATKY ,
NECH ZAVLÁDNE U VÁS ČAS POKOJA A ZMIERU
A ČARO VIANOC DO DUŠI VÁM VDÝCHNE NEHU
ŽELÁM VÁM I DO ĎALŠÍCH DNÍ BUDÚCEHO ROKU ZDRAVIE,POKOJ,POHODU A LÁSKU
@redakcia-vyzer á to lákavo, ale mne to nechutilo, podávali to na oslave v KE v jednej reštaurácii...i napriek tomu celému teamu varecha prajem pokojné Vianoce, zdravie a spokojnosť v kruhu svojich blízkych :-)