Bravčová panenka na grile s romanescom

Ján Dics
Šéfkuchár reštaurácie TOWERS v Bratislave, 29. októbra 2009
Bravčová panenka na grile s romanescom
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

800 g
600 g
50 g
1 ks




Postup

  1. 1

    Panenku pripravíme na grile alebo panvici do ružova a podávame s romanescom (zeleninou podobnou karfiolu a brokolici), ktoré zohrejeme na pare.

  2. 2

    Jablkovú dreň zmiešame s nastrúhaným zázvorom a čili papričkou. Servírujeme.

  3. 3

    Náš tip: Romanesco, bohaté na vitamín C, môžeme nahradiť aj inou dusenou zeleninou, napríklad špargľou či brokolicou.

Diskusia k receptu

viksmile
hmmmm... vyzera to vyborne!
najviac sa mi paci bod "2" - musi to byt super chut k tomu masku.
...
hned ako zozeniem panenku, musim vyskusat.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia