Bravčová panenka na grile s romanescom
Ján Dics
Šéfkuchár reštaurácie TOWERS v Bratislave, 29. októbra 2009
Šéfkuchár reštaurácie TOWERS v Bratislave, 29. októbra 2009
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Panenku pripravíme na grile alebo panvici do ružova a podávame s romanescom (zeleninou podobnou karfiolu a brokolici), ktoré zohrejeme na pare.
- 2
Jablkovú dreň zmiešame s nastrúhaným zázvorom a čili papričkou. Servírujeme.
- 3
Náš tip: Romanesco, bohaté na vitamín C, môžeme nahradiť aj inou dusenou zeleninou, napríklad špargľou či brokolicou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
najviac sa mi paci bod "2" - musi to byt super chut k tomu masku.
...
hned ako zozeniem panenku, musim vyskusat.