Brašovská pochúťka fotorecept

janka1710 - fotkajanka1710, 19. októbra 2010
Brašovská pochúťka (fotorecept)
Foto: janka1710
20 minút
príprava
50 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 ks
1 ks, (7 dl)

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Bravčové mäso si nakrájame na menšie kúsky.

    Brašovská pochúťka (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Cibuľu si osmažíme na masti.

    Brašovská pochúťka (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Pridáme mäso a červenú papriku. Osolíme, okoreníme a podlejeme troškou vody a necháme pod pokrievkou podusiť.

    Brašovská pochúťka (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Po chvíli pridáme kyslé uhorky, ktoré sme si nakrájali na malé kúsky. Panvicu prikryjeme a dusíme ďalej, kým nám uhorky nezmäknú.

    Brašovská pochúťka (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Nakoniec pridáme sterilizové lečo a dovaríme. V prípade potreby dochutíme.

    Brašovská pochúťka (fotorecept) - obrázok 5
Recept je zaradený do kategórií:
Bravčové mäso, Slovenská kuchyňa, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Dusené

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
Robím niečo podobné len nedávam uhorky.Odskúšam,vyzerá to zaujímavo.
toto kedysi robili u nás v školskej jedálni. Jedno z mála jedál, ktoré sa dali zjesť, a na ktoré som sa fakt tešila, vďaka za inšpiráciu :-)
Vyzerá to dobre, ja robím niečopodobné, ale bez leča.