Brašovská pochúťka fotorecept

janka1710 - fotkajanka1710, 19. októbra 2010
Brašovská pochúťka (fotorecept)
Foto: janka1710
20 minút
príprava
50 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 ks
1 ks, (7 dl)




Postup

  1. 1

    Bravčové mäso si nakrájame na menšie kúsky.

    Brašovská pochúťka (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Cibuľu si osmažíme na masti.

    Brašovská pochúťka (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Pridáme mäso a červenú papriku. Osolíme, okoreníme a podlejeme troškou vody a necháme pod pokrievkou podusiť.

    Brašovská pochúťka (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Po chvíli pridáme kyslé uhorky, ktoré sme si nakrájali na malé kúsky. Panvicu prikryjeme a dusíme ďalej, kým nám uhorky nezmäknú.

    Brašovská pochúťka (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Nakoniec pridáme sterilizové lečo a dovaríme. V prípade potreby dochutíme.

    Brašovská pochúťka (fotorecept) - obrázok 5

Diskusia k receptu

paveljrk
Robím niečo podobné len nedávam uhorky.Odskúšam,vyzerá to zaujímavo.
sandratamer
toto kedysi robili u nás v školskej jedálni. Jedno z mála jedál, ktoré sa dali zjesť, a na ktoré som sa fakt tešila, vďaka za inšpiráciu :-)
evulines
Vyzerá to dobre, ja robím niečopodobné, ale bez leča.
pivonka
Ja zas robím s lečom bez uhoriek, ale uhorky sa mi páčia, takže vyskúšam, lebo to fakt vyzerá výborne. Už je v KK.
altyn
Toto robievam, no bez leča a s tarhoňou. Skúsim aj takto, iste to bude dobré. :-)
vikib
Ďakujem za skvelý recept. Urobila som ho z kuracím mäsom a táto kombinácia chutí je vynikajúca. Budem ho robiť častejšie.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia