Boršč

ewedens - fotkaewedens, 10. februára 2013

najlepšia zdravá polievka! :)

8 tanierov
porcií
30 minút
príprava

Suroviny

2 ks
1 ks
5 ks
300 g (alebo hovädzie)
0,5 fľašky malej zavaráninovej




Postup

  1. 1

    v osobitnom hrnci si pripravíme mäso pokrájané na kocky. nech je uvarené.

    Boršč - obrázok 1
  2. 2

    v ďalšom hrnci varíme petržlen, mrkvu a zemiaky.

  3. 3

    keď máme mäsko aj zeleninovo- zemiakovú zmes uvarenú prelejeme mäsko to zelenino.zemiakovej zmesi.

  4. 4

    dokoreníme

  5. 5

    pridáme zaváranú cviklu (TIP: kto má rad kyslú kapustu alebo kyslú chuť nech pridá aj trochu kapusty alebo rosolu)

  6. 6

    počkáme do kým prevrie a môžeme podávať

Diskusia k receptu

isabel2
Obdivujem ťa,že vieš variť.Iste je dobrá a vyskúšam aj ja.
ewedens
áno strašne tú polievku milujem aj varenie ;) som mladá ale proste mňam :D no neviem môžeš prísť na návštevu ;)
tetuska
nabudúce uložím recept, boršč zbožnujeme všetci, ja robím s hlávkovou kapustou bez zemiakov... len musím nafotiť recept... je to vynikajúce jedlo... posledne som robila 7 litrový hrniec a zjedlo sa všetko...




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia