Foto: ancicka
Robila som vaječný likér a zvyšné bielky som takto využila.
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Najsamprv si nakrájam na drobno figy a zalejem ich rumom.Dobré ked postoja aspoň pol dňa.Potom rum zlejem a odložím na druhé pečenie.
-
2
Orechy si posekám.
-
3
Bielky s cukrom vyšľahám a položím na paru a šľahám do husta.
-
4
Do vyšľahaného snehu pridám orechy a figy.Zamiešam.
-
5
Pripravím si oblatky a sneh rozdelím na ne tak,že na tri natriem sneh a štvrtou zakryjem.
-
6
Potom zaťažom a nechám do druhého dňa.
-
7
Pokrájam,
-
8
ozdobím čokoládovou polevou.
výborné
@violetacamorova , nie žĺtky, ale bielka potrebuješ, aby ti zostali.