Bezmliečne koláčiky s pudingom a ovocím

dada777 - fotkadada777, 4. júla 2013
Bezmliečne koláčiky s pudingom a ovocím
Foto: dada777

Recept na cesto týchto kysnutých koláčikov bez mlieka už nájdete v mojich receptoch, robila som ich s pohánkovým tvarohom. Teraz som spravila ľahšiu letnú Zobraziť celý popisRecept na cesto týchto kysnutých koláčikov bez mlieka už nájdete v mojich receptoch, robila som ich s pohánkovým tvarohom. Teraz som spravila ľahšiu letnú variantu s ovocím. Sú šťavnaté a po schladení v chladničke aj osviežia...

15 minút
príprava
15 minút
na 180 °C

Suroviny

Plnka:
400 ml
1 PL
2,5 PL
1 ks
1 - 2 PL




Postup

  1. 1

    Cesto na tieto bezmliečne kysnuté koláčiky nájdete v mojom recepte tu: http://varecha.pravda.sk/recepty/kysnute-kolace-bez-mlieka-s-pohankovym-tvaroh/41070-recept.html

  2. 2

    Pudingovú plnku si pripravíme takto: Z rastinného mlieka, tuku, cukru a Zlatého Klasu uvaríme hustý puding a vychladíme za stáleho miešania.

  3. 3

    Potom k nemu pridáme pohánkový jogurt a dobre rozmixujeme tyčovým mixérom. Do vykysnutých koláčikov spravíme priehlbinky, ktoré naplníme plnkou a ozdobíme ovocím. Okraje koláčikov v potrieme rozšľahaným vajíčkom a pečieme 15 minút pri 180°C.

    Bezmliečne koláčiky s pudingom a ovocím - obrázok 3

Diskusia k receptu

zuzananoskova
Dada, krásne sú a určite aj výborné, presne podľa mojej chuti :-) Mám výborné kysnuté cesto zo špaldovej múky a plnku urobím podľa Teba, idem ja na to ;-)
sharona
Vyzerajú nádherne a bude ich môcť jesť aj dcéra, ktorá má špeciálnu diétu - určite vyskúšam.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia