Baranie rohy s hrozienkami

lekorica - fotkalekorica, 3. novembra 2010

Baranie rohy s hrozienkami sú výbornou pochúťkou ku rôznym pečeným mäsám alebo klobáse. Hrozienka zjemnia ostrú chuť baraních rohov a tým sa stávajú chutnejšie. Zobraziť celý popisBaranie rohy s hrozienkami sú výbornou pochúťkou ku rôznym pečeným mäsám alebo klobáse. Hrozienka zjemnia ostrú chuť baraních rohov a tým sa stávajú chutnejšie. Doma ju robievam zo štyroch dávok, lebo celá moja rodina si ju veľmi obľúbila. Odporúčam vyskúšať.

15 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg
1 balík sušené
1 dcl
pol hlávky
1 balík




Postup

  1. 1

    Baranie rohy nakrájame asi na 1-2 cm kúsky. Chvíľu ich podusíme na oleji, cca 5 minút, pridáme hrozienka, cesnak pokrájaný na plátky a naložíme do fľaštičiek. Sterilizujeme asi 5-10 minút, pokiaľ sa nechytí víčko.

Diskusia k receptu

letisia
@Lekorica výborný nápad s tými baraními rohami. Ja som to doteraz robila zo zelenej papriky PCR-ky, ktorú som nakrájala na kúsky, cesnak tiež na kúsky.
bambitka
A co s tym nakladacom,iba sa tam vysype alebo sa urobi nalev podla navodu?
remcula
Já jsem tímto způsobem nakládala kozí rohy a nemají chybu. Jde to i z čili papriček. Je to sice ostré, ale hrozinky do sebe natáhnou tu největší štiplavost a nemá to pak chybu..
alena45
Robím s chilli papričkami a feferónkami, je to lahôdka. Občas si pridám zo štyri kúsky do polievky, aj s pár hrozienkami - je to bomba.
foska
Urobila som na jesen par poharikov podla tohto navodu a je to skvele, dakujem za recept.
foska
Zabudla som napisat, ze som nepouzila ziaden nakladac, ale spravila som si nalev sama z korenin a octu. Ale to je len detail, baranie rohy s hrozienkami su mnamka.
lekorica
To som rada, že chutí. Aj ja niekedy robím bez nakladača, dokonca aj uhorky. A sú výborné aj bez nakladača.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia