Baranie rohy s hrozienkami sú výbornou pochúťkou ku rôznym pečeným mäsám alebo klobáse. Hrozienka zjemnia ostrú chuť baraních rohov a tým sa stávajú chutnejšie. Zobraziť celý popisBaranie rohy s hrozienkami sú výbornou pochúťkou ku rôznym pečeným mäsám alebo klobáse. Hrozienka zjemnia ostrú chuť baraních rohov a tým sa stávajú chutnejšie. Doma ju robievam zo štyroch dávok, lebo celá moja rodina si ju veľmi obľúbila. Odporúčam vyskúšať.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Baranie rohy nakrájame asi na 1-2 cm kúsky. Chvíľu ich podusíme na oleji, cca 5 minút, pridáme hrozienka, cesnak pokrájaný na plátky a naložíme do fľaštičiek. Sterilizujeme asi 5-10 minút, pokiaľ sa nechytí víčko.
Diskusia k receptu