Foto: nickaa
Tento jednoduchý recept zvládne každý a s trochou predstavivosti môžete vytvoriť veľmi pekné pohostenie. Recept je vhodný aj pre celiatikov pokiaľ použijeme bezlepkové piškóty. Zobraziť celý popisTento jednoduchý recept zvládne každý a s trochou predstavivosti môžete vytvoriť veľmi pekné pohostenie. Recept je vhodný aj pre celiatikov pokiaľ použijeme bezlepkové piškóty.
príprava
Postup
-
1
Na špáradlá napichneme 2 piškóty, medzi ktoré dáme koliesko banánu.
- 2
Takto predpripravené jednohubky namočíme do uvarenej kávy alebo do koncentrovanejšej sirupovej vody alebo do hocičoho podľa chuti a hneď namáčame do rozpustenej čokolády, ktorú sme si rozpustili vo vodnom kúpeli spolu s maslom alebo Cerou.
- 3
Takéto jednohubky je lepšie si ukladať na tácku vystlanú strečfóliou aby sa ľahšie dali odlepiť a zbytočne sa nepoškodili. Nakoniec dozdobíme cukrárskym zdobením. Necháme odpočívať v chlade.
- 4
Pri bezlepkových piškótach jednohubky nenamáčame do sirupu lebo piškóty sú jemnejšie a jednohubky by sa rozpadali. Radšej piškótu natrieme džemom alebo čokoládovou natierkou a na to položíme koliesko banánu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu