Foto: rajcinka
Veľmi jednoduchá roládka s banánom, ktorá je upravená do tvaru tašky.
15
porcií
porcií
60 minút
príprava
príprava
15 minút
na 160 °C
na 160 °C
Postup
-
1
V šľahači vymiešame celé vajíčka s cukrom do peny. Je to rýchle. Potom pridáme s vareškou postupne muku. Vylejeme na plech, ktorý sme vystlali s papierom a dáme do rúry na 160 stupňov upiecť, pokiaľ nie je cesto do ružova upečené. Asi 10-15 min. Potom ešte teplé zrolujeme aj s papierom a dáme oddychovať.
- 2
Urobíme si krém. Zmiešame všetky suroviny. Naplníme biskvit. Na kraj dáme banány a pevne stočíme do roládky. Potrieme aj povrch s krémom.
- 3
Potom si pripravíme marcipán a podľa fantázie môžeme vytvoriť napr. takýto vzor.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu