Bačovské hrianky

livis - fotkalivis, 25. apríla 2012
Bačovské hrianky
Foto: livis

rýchle, chutné a hlavne všetko máš vždy v chladničke

15-20 minút
príprava

Suroviny





Postup

  1. 1

    Množstvo surovín neuvádzam...koľko potrebuješ..toľko hrianok si urobíš. Na oleji urob hrianky /ak chceš dietne..tak v hriankovači/, potri dobre kečupom, obsyp na jemno nakrájanou cibuľou, polož plátok syra /alebo postrúhaného, alebo roztlačeného syrokrému/, na to daj volské oko /teraz sú vajcia drahé...takže urob omeletu,ktorú rozdelíš a poukladáš na syr/.Oblož na tenké plátky pokrájanou paradajkou, paprikou, uhorkou /pokiaľ máš len jeden druh zeleniny...nevadí...chuť je úžasná .

Diskusia k receptu

helca103
presne pod týmto názvom ich poznám aj ja a pred rokmi som ich robila veľmi často. Ďakujem za pripomenutie už som na ne aj zabudla.
helca103
zabudla som dodať- pozerám že si nová na Vareche, tak vitaj medzi nami a teším sa na tvoje recepty.
mataliptak
ja som toto ešte nerobila ale teraz v nedelu na ranajky urobím, vyzerá to skvele , velmi sa mi to páči a hlavne , že ulahodím mojim doma :-)) aj ja ťa vítam medzi nami ...:-)
cervenka
veru toto som ani ja už dovno nerobila, urobím v sobotu na terase...
k dobrému vínku
tinca
chutné raňajky a možno aj drahé pri dnešnej cene vajec /to myslím žartom/:)
ppokia
skvelí nápad ,ďakujem .Kedy si som ich robievala a davala som tam aj salámu ale jak mám bezlepkovu tak som na to zabudla. No a kedže bezlepkoví chlieb je chutný ohriatý v hriankovači tak takéto zapečenie v trube je super nápad. :-)
nika60
Výborné na raňajky, urobím na sobotu, alebo nedeľu
evanaaa
Ak vás trápi cena vajec, tak mám dobrú správu - v Kauflande sú od zajtra Gazdovské vajcia za 1,19 eur., čiže, vracajú sa staré ceny, pomaly, ale iste. Takže si môžte urobiť aj tie volské okále.
airotkivf
hehe sranda, ako vsetci pisu, ze na ranajky, my tym zvykneme zakoncit vecer :)
airotkivf
hehe sranda, ako vsetci pisu, ze na ranajky, my tym zvykneme zakoncit vecer :)
mariaklara
Prižmúrim oči a predstavím si, ako sme toto večeriavali so švagrinou, keď po týždni na intráku, v piatok prišla domov a urobili sme si takúto, vraj študentskú večeru. K tomu ešte citrónový čaj a bolo nám fajn.
viedra
no fajn ja na to ešte robievam vypražene udene




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia