Foto: smajliqa
Viem, že ich je tu neúrekom, ale takto ju robím ja.
12
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
60 minút
na 175 °C
na 175 °C
Postup
-
1
cukor vymiešame so žítkami, vodou, olejom a vaniilkou.
- 2
postupne pridávame múku zmiešanú s PDP a poriadne vymiešame.
- 3
z bielkov si pripravíme tuhy sneh a vmiešame do cesta, no už len vareškou opatrne :)
- 4
Formu si poriadne na hrubo vymastíme maslom a vysypeme mukou, nalejeme časť cesta. trošku si odložíme, pridáme kakao, podľa farby, a nalejeme vlnkovito na cesto.
- 6
ja ju milujem s dzemom :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu