Foto: mlsalka
Zdravo-nezdravé a dobré. Recept je z internetu. Hrnček ako odmerka je klasicky 250 ml.
porcií
príprava
Postup
-
1
Nad parou roztopíme maslo, čokoládu, med a necháme vychladnúť.
- 2
Rozmixujeme kešu na hrubší prášok. Pridáme uvarenú azuki fazuľu a spolu rozmixujeme na pastu. Nebude úplne hladká, ale bude držať pokope. Pridáme štipku soli, vanilku a znova trochu pomixujeme.
- 3
V mise zmiešame čokoládovú hmotu s fazuľovou pastou, pridáme mleté ovsené vločky, pomiešame a dáme do formy (priemer 18 cm) vystlanej fóliou alebo alobalom. Uložíme do chladničky a necháme stuhnúť (najlepšie cez noc). Potom vyberieme, posypeme kakaovým práškom a nakrájame. Nám sa nechcelo čakať na stuhnutie, preto bol trochu mäkší :-) aj na obrázku vyzerá tak "nestuhnuto". Ale bol dobrý, samá čokoláda.
- 4
Nepovinné: pre tých, ktorý majú radšej brownies pečené -> môžete do hmoty pridať 3 vajcia a dať upiecť na 180 stupňov asi 16 minút.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu