Avokádový dip

Pavol Lipták
šéfkuchár reštaurácie Seasons hotela Falkensteiner v Bratislave, 3. júna 2010
Avokádový dip
Foto: Hellmann´s
4
porcie
10 minút
príprava

Suroviny

4 PL
1 ks
1 PL
1 ks
1 ks
 štipka




Postup

  1. 1

    Cibuľku nakrájame najemno, rajčinu na kocky asi 1 x 1 cm. Avokádo rozpolíme, odstránime kôstku, lyžicou vydlabeme dužinu a roztlačíme ju vidličkou.

  2. 2

    Pridáme majonézu, sladko-pálivú omáčku, cibuľku, nakrájanú rajčinu, šťavu z limetu a dochutíme soľou a korením. Na záver posypeme nasekaným čerstvým koriandrom.

  3. 3

    Náš tip: Tento exotický dip je vhodný k mäsám, grilovaným klobáskam a párkom, k pečivu a zelenine.

Diskusia k receptu

babav
@dry , natierka,do ktorej si mozes namacat pecivo,zeleninku,...
alebo nalozit lyzickou na tanier ;-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia