Avokádový dip
Pavol Lipták
šéfkuchár reštaurácie Seasons hotela Falkensteiner v Bratislave, 3. júna 2010
šéfkuchár reštaurácie Seasons hotela Falkensteiner v Bratislave, 3. júna 2010
Foto: Hellmann´s
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Cibuľku nakrájame najemno, rajčinu na kocky asi 1 x 1 cm. Avokádo rozpolíme, odstránime kôstku, lyžicou vydlabeme dužinu a roztlačíme ju vidličkou.
- 2
Pridáme majonézu, sladko-pálivú omáčku, cibuľku, nakrájanú rajčinu, šťavu z limetu a dochutíme soľou a korením. Na záver posypeme nasekaným čerstvým koriandrom.
- 3
Náš tip: Tento exotický dip je vhodný k mäsám, grilovaným klobáskam a párkom, k pečivu a zelenine.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
alebo nalozit lyzickou na tanier ;-)