Príjemné sladké ovocné osvieženie.
5 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Do panvice vlejeme vodu a med na miernom ohni zahrievame, kým zmes nezačne bublať. Potom si otvoríme konzervu s ananásom a kolieska ananásu necháme odkvapkať. Potom ich poukladáme na panvicu.
- 2
Kolieska poprášime mletou škoricou a necháme mierne variť do zlatista asi 10 minút. Ked sú kolieska uvarené poukladáme ich na pekný servírovací tanier.
- 3
Môžme podávať s pohárom ananásového džúsu. Výborne k tomu chutí vianočka alebo brioška.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu