Foto: palmy
Touto špecialitou potešíte všetkých, na ktorých Vám záleží. Napríklad ako ja, moju lásku :-
5 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Ananás očistíme a nakrájame na kolieska. Ostatné suroviny vložíme do misky a zamiešame. Ananás obalíme z obidvoch strán v tejto zmesi a necháme ho tam približne dve minútky.
- 2
Rozpálime si panvicu, najlepšie mriežkovú (kto nemá, nevadí). Poukladáme na panvicu a necháme ho tam z každej strany po 5 minút osmahnúť.
- 3
Servírujeme podľa svojich predstáv (zmrzlina, ovocie, iné) Dobrú chuť :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu