Foto: jerica
Od priateľky som dostala domáce kurence , chcela by som vám ponúknuť moje spracovanie kuraťa na plnenie , do mrazničky . Jeden Zobraziť celý popisOd priateľky som dostala domáce kurence , chcela by som vám ponúknuť moje spracovanie kuraťa na plnenie , do mrazničky . Jeden recept "plnené kuriatko" takto spracované , nájdete v mojich receptoch .Domáce kura , ale aj vajíčka sú chuťou rozdielne , ako z obchodu .Viem , nie každý má možnosť mať domáce kura ,dnes nie je problém mať pekné kuratá aj z obchodu , môžete použiť takéto porcovanie.(Pre niekoho nič nové).
Postup
-
1
Kuriatko si otočím chrbtom ,
-
2
začínam rezať od trtola smerom dolu
-
3
otočím , roztiahnem , vyberiem prsnú kosť , vylúpnem plúca, chrupavkovú kosť nechám ,
-
4
otočím , smerom prsia k sebe , rukou podberiem pod kožu , nožíkom vyrežem prsia , tak , aby malý prsný svalík ostal v kurati , dávam pozor , aby som neporušila kožu, prsia použijem na čínu , alebo rezne , čo má kto rád . V pečenom kurati zostane malý svalík , ten nám drží plnku.
-
5
pripravené na pečenie a do mrazničky
-
6
KURA pred pečením, Pod kožu som dala plnku
-
7
po upečení
-
8
spracované , pripravené do mrazničky , na polievku , na vysmážanie , na prírodno , atď
@egreska ty a franforce?? to nemyslíš vážne , veď tvoje recepty sú pre mňa jednotka s 5 +++++