Recept mám rada preto , lebo je veľmi lahodný a zdravý. Starým rodičom pripomína detstvo a deťom zase lahôdku ktorá im opantá srdiečko. Recept Zobraziť celý popisRecept mám rada preto , lebo je veľmi lahodný a zdravý. Starým rodičom pripomína detstvo a deťom zase lahôdku ktorá im opantá srdiečko. Recept mám od starej mamy ktorá sa už nás pozerá z neba bola výborná kuchárka a ešte lepší degustátor.
20
porcií
porcií
35 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Do nádoby si pridame múku a acidofilným mliekom. Postupne pridávame sodu bikarbonu a kandizované ovocie olej a orechy . vymastíme si plech a koláč pečieme na 200 stupňoch.
@Prosteblond , koláč znám, dělám něco podobného i do bábovky. Je to rychlé a dobré.
Robievam ho vtedy , ked mi ostane domáce mlieko a skysne, teda nemusí byť práve acidko, môže byť aj obyčajné kyslé mlieko.