jolkipalki fotka

@jolkipalki

jolkipalkiVeľký Slavkov5520 dní na Vareche
Cestovateľ. Z dôvodov odchodu do zahraničia prinútený sa naučiť variť v princípe všetko. Varenie sa mi stalo hobby a dnes ovládam slovenskú, ... Viac »

Moje spomienky

Pridaj článok


Modré párky v Tajge a experimentálna ruská horčica

Ako to píšem pri recepte - šašliík nie je len pečené mäso, je to rituál. A hlavne ak Vás pozvú na šašlik na Sibíri!...

Baranie vajcia - Kavkazský delikates

Tento príbeh mi rozpovedal môj dobrý priateľ, neurochirurg, zberateľ pivových etiketiek z malého podmoskovného mestečka. V mladosti spravil chybu, vzdelanie si rozšíril o...

Susľatina - mäso zo sysľa

Predaj mäsa bola v CCCP zvláštna kapitola. To ste si vystáli rad, mäsiar sekal za radom čo prišlo, zabalil to do novín, povedal...