prazdny

Veľkonočné zajačiky z kysnutého cesta

Chlieb

Kysnuté pečivo v tvare roztomilých zajačikov vám rozveselí každé ráno počas sviatkov.

prazdny

Domáce kysnuté rožky na hotdogy

Chlieb

Rožky sú najlepšie ešte teplé, no vláčne vydržia aj do druhého dňa. Môžete ich bez problémov zmraziť a použiť neskôr....

prazdny

Bezlepkový kváskový knäckebrot

Raňajky

Bežné kysnuté pečivo môžete vymeniť za niečo odľahčené v podobe bezlepkových knäckebrotov, ktoré sa hodia k...

prazdny

Bezlepkové americké bagels

Raňajky

Z droždia, cukru a časti teplej vody pripravíme kvások, ktorý necháme aspoň 10 minút vzísť....

prazdny

Syrové bagels bez lepku

Bezmäsité jedlá

Promix ALFA je bezgluténová múka, ktorá sa výborne hodí na kysnuté veci. Pečivo, záviny,...

prazdny

Veľké rožky

Chlieb

Veľké slané rožky sú výborné aj na druhý deň.

prazdny

Biele bezlepkové rožky

Raňajky

Ak máme čerstvé biele bezlepkové rožky na raňanky, k dokonalosti viac netreba....

prazdny

Grécke kuluri alebo kysnuté kolieska v sezame

Chlieb

Tento recept som získala od jednej milej panej, ktorá je Slovenka žijúca v Grécku a s...

prazdny

Žemle na hamburgery

Chlieb

Tieto žemle sú veľmi výborné, vždy sa podaria.

prazdny

Rozpeky ku kyslým polievkam

Bezmäsité jedlá

Inšpirovala som sa receptom z malej knihy 100 a 1 domácích polévek od Soni Štěpánkovej. Tento...

prazdny

Domáce zapekanky

Raňajky

Jemnú salámu nastrúham na hrubšom strúhadle, prípadne nakrájam na tenké menšie pásiky.

prazdny

Bezlepkové plnené bagetky

Raňajky

Skvelý recept na jednoduché bezlepkové plnené bagety.

prazdny

Bezlepkové gruľovníky

Slané chuťovky

„Grule“ na východe znamenajú zemiaky, čiže názov sa odvodil od zemiakovo-bryndzovej plnky, ktorá tvorí...

prazdny

Zapečené žemle s jarnou cibuľkou

Bezmäsité jedlá

Žemle rozkrojíme a vydlabeme. Poukladáme na plech.

prazdny

Plnené žemle podľa Maroša Molnára

Hlavné jedlá

Tip známeho trénera na plnohodnotné jedlo, ktoré v sebe spája sacharidy, bielkoviny, antioxidanty aj...

prazdny

Pletenky

Chlieb

Odlejeme trochu vody, do ktorej dáme cukor, droždie a urobíme kvások.