Zmrzlinové potešenia

Inzercia, 10. júna 2013     3 minúty čítania

-Inzercia-
Zmrzlina patrí k najobľúbenejším letným pochúťkam. Chutí malým aj veľkým a vyrába sa v mnohých tvaroch a príchutiach. Je iba na Vás, čo si vyberiete z bohatej ponuky chladiacich boxov. Lidl ponúka na výber klasické mrazené krémy, talianske zmrzliny, kornútiky, nanuky, rolády a dokonca aj menej tradičné pochúťky.



Zmrzlina ako ju poznáme dnes je neodmysliteľnou súčasťou horúcich letných dní. Táto lahôdka má za sebou dlhú históriu, no nie vždy bola dostupná pre všetkých. Cesta od delikatesy pre vyvolených k všeobecne dostupnému potešeniu bola dlhá. Receptúra prirodzene prešla výraznou zmenou. Základom dobrej a lahodnej zmrzliny je dnes smotanový základ a filtrovaný vzduch, ktorý sa počas jej šľahania vháňa do hmoty. Výsledkom je nadýchaná a jemná konzistencia, ktorá pri zamrazení netuhne do tvrdej drene. Pokiaľ sa chcete potešiť naozaj prvotriednou kvalitou, navštívte najbližšiu predajňu Lidl.


Ak chcete okrem svojich chuťových buniek potešiť aj iné zmysly, vyskúšajte zmrzlinový dezert Noblissima. Ochutnajte lahodnú zmrzlinu prekladanú jemnými plátkami kvalitnej čokolády. Chrumkavý zážitok pre skutočných fajnšmekrov nájdete v troch príchutiach: vanilka, capuccino a jahoda. Tieto sladké pokušenia sa môžu, rovnako ako prémiové zmrzlinové krémy rovnakej značky, pochváliť zlatou medailou kvality DLG.

Milovníci klasických zmrzlinových kopčekov určite nezaváhajú a siahnu po vynikajúcich talianskych zmrzlinách Gelatelli.



Za vyskúšanie určite stojí aj „vaničková“ zmrzlina Noblissima, čo poviete na kombináciu mascarpone a lesné ovocie?


Všetkým, ktorým len zmrzlina nestačí prináša značka Gelatelli pochúťku Crisp’n’cake. Ide o straciatellovú zmrzlinu, ktorej jedna polovica je obliata čokoládou a druhá sa skrýva medzi dvoma sušienkami. V jednom balení sa nachádza až šesť kúskov tejto dobroty, rozhodne sa preto podeľte aj s rodinou a priateľmi.


Chcete si pomaškrtiť už cestou z predajne? Žiaden problém, siahnite po kornútkoch či nanukoch Gelatelli. Okrem tradičných príchutí určite vyskúšajte napríklad aj kombináciu kokosu a ananásu.

Viac informacii o našej ponuke nájdete na www.lidl.sk.








 



TOPlist