Súťaž:
Vytvárajte s nami Televíziu Varecha a vyhrajte

TV Varecha, 22. februára 2019     3 minúty čítania

Veľká súťaž s Varechou. Pomôžte nám spoluvytvárať obsah našej internetovej televízie - TV Varecha a vyhrajte ceny za 1500 Eur.

Pred pár týždňami začala vysielať nová internetová televízia o varení - Televízia Varecha, ktorú môžete sledovať cez internet na tv.varecha.sk, alebo facebooku či youtube.

Chcete byť spolutvorcami televízie?


Plánujeme natáčanie aj s jednotlivými Varecháčmi, ale aj tí z vás, ktorí možno nechcú vystupovať v televízií nám môžu pomôcť vytvoriť skvelú internetovú televíziu o varení. Vyhlásili sme súťaž námetov a nápadov.

Môžete nám pomôcť vybrať, ktoré recepty nakrútime alebo nám poslať námety a vyhrať jednu z 30 hodnotných cien v celkovej hodnote 1500 Eur.

Ako sa zúčastniť súťaže?


Vyberte si jeden zo spôsobov (alebo aj obidva):

a) otvorte si ľubovoľný recept na Varecha.sk a hlasujte v ňom kliknutím na tlačítko Natočiť tento recept do TV Varecha, ktorý nájdete v každom recepte na našej stránke, po kliknutí zadajte e-mail, prípadne napíšte nejakú poznámku. Hlasovať môžete maximálne za 10 receptov za jeden deň (a za ďalších 10 receptov druhý deň, a za ďalších 10 receptov tretí deň...)

b) otvorte si stránku o súťaži a vyplňte formulár s vašimi nápadmi, námetmi či pripomienkami k Televízií Varecha, alebo celej Varecha.sk.

Čo môžete vyhrať?

- poukážky na nákup do Klenotov Aurum po celom Slovensku
- panvice, woky a iné kuchynské potreby od Tescoma
- knihu s receptami z Varecha.sk 100 slaných a sladkých receptov


Všetky informácie o súťaži nájdete na stránke o súťaži

Diskusia k článku

flufi
myslím,že toto je dobrý nápad vytvoriť internetovú televíziu.




 



TOPlist