Varíme s chuťou do 15 eur:
Influencerka Adriana Balúchová sa venuje cvičeniu a zdravej strave. V TV Varecha nám pripravila chutnú fit pizzu!

P.R. Servis, 31. januára 2023     3 minúty čítania

INZERCIA - Sympatická študentka Adriana je fitness modelkou a vo voľnom čase miluje variť a piecť pre svoje okolie. Veľmi rada tiež tvorí obsah na sociálne siete. Na nich sme objavili aj túto fit pizzu, ktorú nám Adriana v TV Varecha ukuchtila.



Foto: TV Varecha

Pri varení Adrianu najviac baví objavovať stále nové zdravé recepty a skúšať alternatívy overených klasík. Jej fit pizzu zvládne každý. Ona sama si ju pripravuje už od pätnástich rokov. Je zdravá, jednoduchá, a ak suroviny na jej prípravu nakúpite zo sortimentu privátnych značiek Kauflandu, celý nákup vás vyjde na menej ako 15 eur.

Lifestylová influencerka verí, že zdravá strava môže byť nielen chutná, ale zároveň aj cenovo dostupná. „Dobrým tipom je snažiť sa nakupovať sezónne. Najmä ovocie a zelenina sú v tom čase lacnejšie. Keď sa človek naučí variť a pripravovať si nutrične vyvážené jedlo doma, zistí, že to v skutočnosti vôbec nemusí byť drahá záležitosť. Som typ človeka, ktorý si všetko mieša „od oka", nenasleduje recepty ani gramáž. Zväčša iba pretvorím bežný pokrm, koláč alebo dezert do zdravšej verzie. Niekedy zmením iba pár surovín, inokedy celý recept,“ uzatvára Adriana Balúchová - @adribaluchova.




Foto: TV Varecha

Fit pizza


Suroviny:
• 1 balenie celozrnných alebo klasických tortíl K‑Classic
• 1 balenie jemného kečupu alebo 1 paradajkový pretlak K‑Classic
• 1 balenie vysokopercentnej kuracej šunky K‑Classic
• 1 mozzarella light K‑Classic
• 1 konzerva kukurice K‑Classic
• 1 balenie čerstvých šampiňónov
• oregano

Postup:
1. Tortillu položíme na plech vystlaný papierom na pečenie, potrieme ju troškou kečupu alebo pretlaku.

2. Poukladáme na ňu plátky šunky, nakrájané šampiňóny, kukuricu a nakrájanú mozzarellu, prípadne ďalšie suroviny podľa chuti. Vrch môžeme posypať oreganom.

3. Pečieme v rúre vyhriatej na 180-200 °C približne 8-10 minút, kým nebudú okraje tortilly zlatisté.











 



TOPlist