Varecha 6/2014:
Poklady slovenskej kuchyne - špeciality východného Slovenska

Pravda, 31. januára 2014     3 minúty čítania

Časopis Varecha v piatok 7. februára 2014 v denníku Pravda.


Neváhajte a vyskúšajte recepty, ktoré zachutia nielen vám. Pripravil ich aj František Gogoľa, šéfkuchár hotela Crocus na Štrbskom Plese. Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 400 eur.

Poklady slovenskej kuchyne - špeciality východného Slovenska v Pravde v piatok 7. 2. 2014.

V tejto Vareche napríklad nájdete:


- Vyprážané čeregy z dolného Zemplína
- Zamagurský maskaľ
- Abovské hajtvaňoše
- Šarišskú lohazu
- Plnené peľmene z horného Zemplína
- Východoslovenské holúbky
- Dolnozemplínskeho zajaca s tokajským
- Spišské zemiakové džatky
- Hornozemplínsku baraninovú juchu
- Šarišské beliše s kapustou
- a ďalšie dobroty


Zmeškali ste túto Varechu?


Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk


Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)


Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 26,00 € na celý kalendárny rok! Predplatné Pravdy * Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné


Týždenník Varecha na Facebooku

Páči sa vám časopis Varecha? Lajknite nás!



Internetová Varecha.sk na Facebooku

Páči sa vám internetová Varecha.sk? Lajknite nás!




Diskusia k článku







 



TOPlist