Neváhajte a vyskúšajte recepty, ktoré zachutia nielen vám. Pripravil ich aj František
Gogoľa, šéfkuchár hotela Crocus na Štrbskom Plese. Nezabudnite tiež na
užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 400 eur.
Poklady slovenskej kuchyne - špeciality východného Slovenska v Pravde v piatok 7. 2. 2014.
V tejto Vareche napríklad nájdete:
- Vyprážané čeregy z dolného Zemplína
- Zamagurský maskaľ
- Abovské hajtvaňoše
- Šarišskú lohazu
- Plnené peľmene z horného Zemplína
- Východoslovenské holúbky
- Dolnozemplínskeho zajaca s tokajským
- Spišské zemiakové džatky
- Hornozemplínsku baraninovú juchu
- Šarišské beliše s kapustou
- a ďalšie dobroty
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk
Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 26,00 € na celý kalendárny rok! Predplatné Pravdy * Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku