Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete skvelé recepty, tipy, nápady
a triky.
Už v piatok 7. decembra k vám príde ďalší nový magazín Varecha.
Nájdete v ňom prvú časť vianočného pečenia. Nebudú chýbať nápady na
slávnostné
predjedlá, ako je bruschetta s paradajkami, mozzarellou a bazalkou, šunkové
rolky, minihamburgery či baklažánový kaviár. Vo Vareche
nájdete tiež sezónu jedlých gaštanov a užitočné tipy a triky a recepty od našich
čitateliek a čitateľov z varecha.sk.
Vianočné prečenie pripravila Janka Brezniaková,
cukrárka Residence Hotel & Club**** na Donovaloch.
Nezabudnite ani na sms súťaž o skvelé ceny!
Naučte sa pripraviť:
- Kysnuté srdiečko s medom- Tvarohovo-tekvicovú tortu s makom
- Venčeky so škoricovou plnkou
- Čokoládovú guľu s marinovanou hruškou
- Slivkový perník bez lepku
- Orechový trhanec s hruškovým kompótom
- Vianočný chlebík so sušeným ovocím
- Makovú kocku s višňami
- Kokosovo-žĺtkové rezy
- Pomarančovú tortu
- Tekvicovú raw tortu
- Gaštanový cheesecake so smotanovým likérom
- a ďalšie dobroty
Recepty v novej Vareche
v piatok 7. decembra v denníku Pravda
Diskusia k článku