Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete skvelé recepty, tipy, nápady
a triky.
Už v piatok 2. novembra k vám príde ďalší nový magazín Varecha.
Nájdete v ňom pozvánku na husacinu a kačacinu. Nebudú chýbať nápady na
jablkové
koláče, ako sú tarte tatin, americký jablkový koláč, babičkin jablčník,
šarlota či jednoduchý jablkový koláč. Vo Vareche
nájdete tiež sezónu šípok, užitočné tipy a triky a recepty od našich
čitateliek a čitateľov z varecha.sk.
Husacie a kačacie dobroty pripravil Richard Noskovič, šéfkuchár
Grand Restaurant na Donovaloch.
Nezabudnite ani na sms súťaž o skvelé ceny!
Naučte sa pripraviť:
- Husacie stehno s cibuľovým čatní a batátovou omáčkou- Pečenú husokačku so „zabíjačkovými“ zemiakmi
- Kačicu plnenú zmesou pečene, šošovice a pohánky
- Husacie plátky na mrkvovom pyré s marinovanou hruškou
- Kačacie prsia na pomaranči s údeným zemiakovým pyré
- Stehno z husokačky s plnenou knedličkou a červenou kapustou
- Šalát s údenými kačacími prsičkami
- Pečeňovú paštétu s lokšou a višňovou omáčkou
- Husacie prsia so srdiečkovo-zemiakovou plnkou na špenátovom pyré
- a ďalšie dobroty
Recepty v novej Vareche
v piatok 2. novembra v denníku Pravda
Diskusia k článku