Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete skvelé recepty, tipy, nápady a triky.
Už v piatok 17. januára k vám príde ďalší nový magazín Varecha. Nájdete v ňom recepty na zabíjačkové dobroty. Nebudú chýbať ani nápady na rýchle
dezerty ako je brownie v hrnčeku, sladký tekvicový chlebík, tiramisu či
banánový cupcake. Vo Vareche nájdete aj sezónu cesnaku a užitočné tipy a triky a recepty od našich čitateliek a čitateľov z Varecha.sk.
Zakáľačkové špeciality pripravil Róbert Hudák, executive chef spoločnosti Primestar Hotels.
Nezabudnite ani na sms súťaž o skvelé ceny!
Naučte sa pripraviť:
- Huspeninu s kolenom, jazykom a baby zeleninou
- Jaternicu s krúpami
- Bôčik so žemľovo-slaninkovou plnkou
- Pomaly pečené rebrá s barbeque omáčkou
- Tradičnú „šoudru“ z bravčového stehna
- Srdce v tekvicovo-paprikovej omáčke
- Pečeň v bylinkovej kôrke
- Bravčovú paštétu s čatní z červenej cibule
- Zabíjačkové ragú z ľadviniek, pečene a zo srdca
- Bravčové líčka na šafránovom krupote
- a ďalšie dobroty
Recepty v novej Vareche
v piatok 17. januára v denníku Pravda
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.skPredplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok!Predplatné Pravdy * Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku