Neváhajte a vyskúšajte recepty na krajové špeciality Podunajska. Recepty pripravil aj Július Dózsa, kuchár hotela Zátoka v Senci. Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 350 eur.
Podunajská kuchyňa v Pravde v piatok 10. 7. 2015.
V tejto Vareche napríklad nájdete:
- Podunajské halászlé
- Marinované bažantie medailóniky
- Pečeného kapra na podunajský spôsob
- Kuracie prsia v medovej omáčke
- Perkelt z králika
- Sumca na rasci s rozmarínom
- Grilovanú krkovičku na hríbikoch
- Tvarohové guľky
- Somloi halušky
- Čokoládový závin
- a ďalšie dobroty
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk
Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok! Predplatné Pravdy * Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku