Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalšie skvelé recepty a aj veľa čítania v obľúbených rubrikách. Magazín Varecha k vám prichádza 14.1. na 16-tich stranách.
V hlavnej téme prináša ľahké recepty na to, ako variť zdravo, rafinovane a chutne zároveň. Tiež predstaví štyri recepty na dezerty, z ktorých sa nepriberá. Rubrika Sezóna je venovaná sladkým zemiakom a jedlám z nich a ďalšia, Vyznáte sa, menej známym druhom ovocia, ktoré sa objavujú na pultoch obchodov.
Nechýba pravidelný gastroslovníček, praktické rady, tipy a nápady do kuchyne ani tradičný fejtón Fedora Malíka.
Vo Vareche nájdete aj recepty od našich čitateliek a čitateľov z webu varecha.sk. Na stránke TV Varecha nájdete rozhovor so speváckym duom pre deti Paci Pac, ktoré pripravilo morčacie rezne v kukuričnej strúhanke so zemiakovým šalátom.
Zdravé a zároveň rafinovane chutné jedlá pripravil šéfkuchár Patrik Stupňan z Wellness hotela Lesná v Starej Lesnej.
Naučte sa pripraviť:
- Pečeného zubáča s cuketovým pyré- Cviklové pyré s pošírovaným vajíčkom
- Macerovaný kurací rezeň v jogurte s bylinkami
- Pečenú bielu kapustu s chrenovou penou
- Kuracie prsia so špenátovou plnkou a s mrkvovým pyré
- Pečenú čiernu tresku na masle s cuketovým pyré
- Ravioly plnene dubákmi s cibuľovým kompótikom
- Krémovú polievku z pečených zemiakov
- Trhaného zubáča s dubákovou penou
Recepty v magazíne Varecha nájdete v piatok 14. januára v denníku Pravda
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.skPredplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami za 66,30 € na celý kalendárny rok!Predplatné Pravdy
* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku