Súťaž:
Súťažte s Maggi bujónmi + VÝSLEDKY SÚŤAŽE

Inzercia, 16. septembra 2013     6 minút čítania

Varenie je o čerstvých surovinách a rozmanitých chutiach, ktoré jedlu dodávajú všetky použité ingrediencie.



Pri ochucovaní jedál je dôležité podporiť ich charakteristickú chuť, nie je zámer dochutiť každé jedlo jedným univerzálnym variantom. Preto je správne dochutenie čerstvých surovín v každej kuchyni kúzlom. A nemusí to byť zložité kúzlo. Vyberte si správny bujón od MAGGI a podporte tú správnu chuť. Každé jedlo má svoj bujón.

MAGGI Extra silný bujón má chuť a silu ¼ kg hovädzích rebier v kocke a hodí sa všade tam, kde chcete dodať silnú chuť a vôňu mäsa. Najlepší je do gulášov, polievok, omáčok aj štiav pod mäso. Spoľahnite sa!

MAGGI slepačí bujón je vynikajúci na prípravu lahodného slepačieho bujónu. Jemne zvýrazní chuť vývaru, krémových polievok aj omáčok. Hodí sa tiež k príprave ryže a cestovín. Presvedčte sa!

MAGGI hovädzí bujón sa hodí pre každú príležitosť. Či už chcete rodine pripraviť hovädzí vývar alebo polievkový krém. Výborne dochutí aj omáčky, ryžu alebo cestoviny. Ochutnajte!

MAGGI zeleninový bujón je ten pravý (nie len) pre vegetariánov. Neobsahuje žiadne živočíšne bielkoviny a je obohatený o olivový olej „extra virgin“, ktorý sa stáva čoraz populárnejším pre svoju špecifickú chuť . Ideálny do zeleninových polievok a príloh. Vyskúšajte!

MAGGI Hubový bujón obsahuje olivový olej "extra virgin" a zvýrazní hubovú chuť vašich polievok, zeleninových či mäsových pokrmov. Veľmi dobre sa dá použiť tiež na dochutenie ryže, cestovín aj kuskusu. Len od MAGGI!

MAGGI Halászlé RYBACÍ bujón je jedinečný bujón tradičnej chuti na prípravu typicky maďarských pokrmov ako sú Halászlé a Rybí paprikáš. Vyskúšať ho môžete aj do rajčinovej omáčky. Len od MAGGI!

Môžeme zhrnúť, že použitím bujónov MAGGI docielite vždy plnšiu a výraznejšiu chuť. Každé jedlo má svoj bujón, vyberte si ten správny.


Súťaž


Súťažná otázka:

Ktorú dvojicu bujónov nájdete len u MAGGI?
a) Hubový a slepačí
b) Halászle rybací a hubový
c) Zeleninový a hovädzí

Vaše odpovede posielajte v termíne 9. - 15.9. 2013 na adresu online@perex.sk. Do predmetu správy uveďte heslo Maggi. Po ukončení súťaže vylosujeme troch výhercov, ktorí získajú balíček produktov od spoločnosti Nestlé.



Výsledky súťaže


Balíčky produktov od spoločnosti Nestlé získavajú: Eva Gergelová z Holíča, Eva Hubčíková z Tvrdošína, Jarmila Petríková z Banskej Bystrice.

Výhercom gratulujeme!



Pravidlá súťaže
  • Organizátorom súťaže je P E R E X , a . s ., Bratislava, vydavateľ denníka Pravda a prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž sa začína od pondelka 9. septembra 2013 v momente vyhlásenia súťaže a končí v nedeľu 15. septembra 2013 o 23:59, ak organizátor najneskôr 48 hodín pred ukončením súťaže nezverejní na stránke Varecha.sk zmenu termínu či zrušenie súťaže.
  • Podmienkou účasti v súťaži je splnenie súťažného zadania v uvedenom termíne.
  • O výhre sa rozhodne pomocou žrebovania.
  • Porota zverejní mená výhercov na Varecha.sk 48 hodín od skončenia súťažného kola. Výhercu budeme kontaktovať na emailovej adrese, ktorú použil na zaslanie správnej odpovede.
  • Výhry môžu byť odovzdané výhercovi osobne, kuriérom, alebo balíkovou službou Slovenskej pošty. Do zahraničia výhry nedoručujeme. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 90 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže skontaktovať výhercu alebo doručiť výhru, výhra prepadá v prospech organizátora.
  • Súťaže sa môžu zúčastniť len používatelia, ktorí už dosiahli vek 18 rokov.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec P E R E X , a. s., ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho súťažiaceho v poradí podľa hodnotenia poroty.
  • Diskusia k článku





     



    TOPlist