Raňajky, obed aj večera:
3 jednoduché jedlá z vajíčok podľa moderátorky Mirky Kalisovej

Jana Štrbková, 1. apríla 2024     12 minút čítania

Uvarte si obed, ktorý známu moderátorku naučila variť jej mama. Plus ďalšie tipy, čo chutné si urobiť z vajíčok.



Foto: Archív M. Kalisovej

Tip na raňajky

Tak ako mnohým z nás, sa pracovne vyťaženej moderátorke, ktorá sa stará aj o svoju dcérku Miu, stáva, že na prípravu raňajok nemá času nazvyš. Preto ju často zachráni avokádová praženica.

„Viete, že milujem avokádo a denne zjem minimálne polovicu. Tieto raňajky si robím vtedy, keď nemám čas,“ píše Miriam na svojom instagramovom profile, na ktorom sa rada delí o svoje zdravé recepty. Vyskúšajte jej raňajkový tip.


Tip na zdravý obed

Ak chcete, aby sa aj vaše deti zamilovali do špenátu, vyskúšajte Mirkin recept. Jej rýchly obed pripomínajúci detstvo, je špenát s varenými vajíčkami a zemiakmi. „Takto ma učila robiť špenát moja maminka a doma ho milujeme,“ hovorí známa moderátorka. A tu je jej osvedčený recept.


Tip na gurmánsku večeru

Ak doma chcete zužitkovať zásoby, ktoré vám doma zostali v chladničke, úplne ideálnou večerou je omeleta. „Omeleta je pre mňa vždy nové jedlo. Človek tam nahádže vždy všetko, čo má v chladničke. Takže vôbec sa nedržte ničoho… improvizujte. Ale špenát, huby a pórik spolu, sú láska. Môžete pridať aj nastrúhanú mozzarellu alebo slaninku,“ odporúča Miriam. Pozrite si videonávod na jej originálnu omeletu.





ANKETA: Máte radi praženicu?

91,0%



9,0%







Diskusia k článku







 



TOPlist