Takmer 500 rád od majstra kuchára, učiteľa a oceneného autora Jamesa Petersona. Tipy na šúpanie, krájanie, porciovanie, miešanie, šľahanie či etiketu stolovania v reštaurácii. K tomu 533 farebných fotografií pracovných postupov, stovky inšpiratívnych nápadov a desiatky chutných receptov. Jedinečná publikácia „Čo by mal vedieť správny kuchár“ patrí do každej dobrej domácnosti. Dozviete sa, ako ošetriť liatinové panvice, ako upiecť dokonalý krehký koláč s ovocím, zamraziť krištáľovo čisté ľadové kocky či ako pripraviť dokonalú fašírku.
Výsledky súťaže z minulého týždňa o knihu Štíhla bez hladovania:
Zvíťazili tieto recepty:
Tagliatelle s kuracím mäskom a hráškom od používateľa butcher
Posúchy po taliansky od používateľa barborao
Kuracie mäso na chipsoch a syre od používateľa kavicka
Všetkým výhercom gratulujeme, súťažiacim ďakujeme za účasť a tešíme sa na ďalšie súťaže s vašimi krásnymi receptami!
Zoznam všetkých súťaží
Pravidlá súťaže
Tak, keďže začínám kuchárstvo, zabojujem za túto cenu :)