Trendy:
Dobrú chuť aj v roku 2010

Bohuš Lenický - Pravda, 31. decembra 2009     2 minúty čítania

Tak sme sa prechrumkali ďalším rokom.

Občas nám trochu ležal v žalúdku, sem–tam nám z neho aj ťažko bolo, ale našli sme v ňom aj chutné hrozienka. Pred nami je však nový, desiat(k)ový rôčik. Ako si ho uvaríme? Čo za ingrediencie nás v ňom čakajú? Pozri recepty na dobroty pre hostí na Silvestra Ktovie. Nech nás však nájde pripravených vo vybielenej kuchyni, z ktorej sme už povyhadzovali všetko po záruke, nepotrebné, staré a plesnivé. Aby sme na čistom stole s čistými rukami a čistým srdcom uvaľkali šťastných tristošesťdesiatpäť dní. Určite sa nám podarí čosi pripáliť, nedovariť alebo presoliť.

Aj to však patrí k životu. Ide len o to, aby sme to nebrali až tak smrteľne vážne. Aby sme sa dokázali povzniesť aj nad občasné pády a nikdy nezostali kľačať na zemi. Život je totiž skvelý zákusok, len sa doň s chuťou zahryznúť.

Ako do silvestrovských chuťoviek, rovnako krásnych, ako chutných. Poprajme si teda navzájom nikdy nevysychajúci prameň inšpirácie, zdravého hladu po dobrom jedle, ktoré prináša radosť zo života.

Dobrý nový rok, dobrú chuť, priatelia!



Diskusia k článku

evas13
Ďakujeme ua pekný vinš na zahriznutie do Nového roku. Celej redakcii a všetkým varešákom prajem len tie najlepšie a najchutnejšie jedlá, ktoré nás úspešne prevedú celým rokom,
sovka62
Ďakujeme, aj Vám všetkým dobrý nový rok. A predpokladám, že pre vareškárov by dobrý mohol byť. Celý život si myslím, že napapaný človek je pokojný a spokojný, hladný mrzutý a zlý. Tým samozrejme nemyslím, že sa budeme prejedať, ale s plným žalúdkom človek ľahšie prekoná rôzne nástrahy života a vráti sa do normálu.
sjuz
Ďakujeme - a navyše - láska ide cez žalúdok! Múdre ženy to vedia :)
Super stránka - verím, že sa jej bude dariť aj v tomot roku a pripraví pre nás rôzne novinky - ako napríklad spomenula sovka62 - komunikácia medzi regitrovanými:)
Všetkým želám kreativitu a chutné jedlá na tanieri, ktorými potešia svojich blízkych ale aj seba!






 



TOPlist