Na stránkach prílohy Varecha sa dozviete, ako pripraviť skvelé dezerty z vynikajúceho ovocia, akým sú hrušky. Nájdete v nej najlepšie recepty napríklad na francúzsky hruškový koláč, hruškový závin či pité, ale aj zaujímavosti o zdravotných benefitoch tohto ovocia, nápady ako ich využiť v kuchyni nielen na pečenie koláčov, či s čím ich kombinovať.
Okrem nápadov a rád prináša aj najlepšie overené recepty na prípravu dezertov z hrušiek z portálu Varecha.sk. Svoj recept pridá v tradičnom fejtóne aj známy vinár a náruživý kuchár Fedor Malík. A poteší vás aj inšpirácia z mesačníka Varecha.
V piatkovej prílohe Varecha na vás čakajú tieto recepty:
- Čokoládové kocky s hruškami a karamelom- Francúzsky hruškový koláč
- Hruškový závin
- Mille feuilles s karamelizovanou bielou čokoládou a hruškami
- Hruškový koláč
- Hruškové pité
- Svieži koláč z hrušiek a kešu
- Koláčiky z lístkového cesta s hruškami a s omáčkou sabayon
Prílohu Varecha nájdete v piatok 14. októbra v denníku Pravda.
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších príloh Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.skPredplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovou prílohou Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami za 81,50 € na celý kalendárny rok!Predplatné Pravdy
* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku