BB keksy

Nutričné energetické hodnoty - BB keksy (100g)

Energia
1840
KJ
Kalórie
438
kcal21.9%
Sacharidy
71
g30.87%
Tuky
13
g18.57%
Hodnoty v tabuľke nutričných hodnôť sú pre množstvo 100g suroviny BB keksy.


Suroviny
podľa abecedy

Nájdite recept podľa suroviny:

Alebo použite vyhľadávač surovín s našepkávaním na hlavnej stránke Varechy v Chladničke.

Recepty, ktoré obsahujú bb keksy:

«1 2 »
Pudingové kocky so šľahačkou Pudingové kocky so šľahačkou Vaše

Dnes to bolo rýchle a je to výborne.

Croissant zákusok (fotorecept) Croissant zákusok (fotorecept) Vaše

Výborný nepečený zákusok. Robievam ho rada a všetci si ho veľmi chvália :)

Trojhran z BB keksov Trojhran z BB keksov Vaše

Mala som doma BB keksy, tvaroh a banány tak som hľadala akú dobrotu z toho môžem spraviť a v tom som si spomenula na túto nepečenú fajnotu čo robieva mama .... :) Síce esteticky veľmi nevyzerá dobre, ale na prvý pokus to dúfam ujde.. :), ale chuťovo bol asi dobrý lebo sa len tak za ním zaprášilo.. :)

BE-BE rezy (fotorecept) BE-BE rezy (fotorecept) Vaše

Tento receptík som našla na internete a je naozaj úžasný..... u nás nikdy nevydrží viac ako jeden deň :)

Jablkový závin (fotorecept) Jablkový závin (fotorecept) Vaše

Závin je bez cukru,môže ho aj diabetik....

Nepečené smotanové kocky (fotorecept) Nepečené smotanové kocky (fotorecept) Vaše

Ak ste v posledných dňoch piekli toľko, že sa vám už nežiada, ak rúra odmieta spolupracovať a opravár oznámil, že bude dva dni meškať, ale predsa potrebujete ponúknuť niečo sladké, prehľadáte chladničku, komoru a v mysli sa vám začne vynárať recept na niečo čo ste už videli, alebo dokonca jedli. Tak sa pustíte do práce, aj keď predstavu o recepte máte veľmi hmlistú.

Rumové guľky Rumové guľky Vaše

Jednoduchý ale veľmi chutný recept, trošku sa pozabávate pri zdobení a gúľaní, ale stojí to zato.

Recept bez obrázku Nepečená banánová chuťovka Vaše

Recept mám od mojej sestry.

Čokoládové košíčky (fotorecept) Čokoládové košíčky (fotorecept) Vaše

Čokoládu rozpustíme nad parou z cerou a maslom,potom pridáme práškový cukor azostane nám čoko hustejšia...

Rýchly Francúzky krémeš (fotorecept) Rýchly Francúzky krémeš (fotorecept) Vaše

Chcela som si trošku uľahšiť prácu tak som použila BBkeks na vrch krémeša,nikdy ho nepokrájam dobre,,ako prvé som rozpustila čokolády tmavú v cere a bledú ,len tak..ponamáčala som BB keksy do tmavej čoko a na vrch som dala kvapku bielej a špajdlou ju rozťaháme po keksíku,ako ozdobu,takto si urobíme všetky....necháme stuhnúť...

Koláčik Bez mena Koláčik Bez mena Vaše

...jeden krát priniesla kolegyňa do práce veľmi, naozaj veľmi chutný koláčik. Vypýtala som si recert, postup prípravy a na názov som sa zabudla spýtať. Preto som ho pomenovala Bez mena, je veľmi chutný..môj syn ho zlikviduje sám za malú chvílu...Majka díky Ti za super recept....skúste posúdiť.

Recept bez obrázku Nepečený krémeš Vaše

Nenáročný recept bez pečenia, dosť rýchlo hotový, najlepší je na druhý deň.

Broskyňové rezy, nepečené (fotorecept) Broskyňové rezy, nepečené (fotorecept) Vaše

Podľa toho aký máš kompót,také budú aj rezy,keď jahodový,tak budú jahodové,keď hruškový,tak budú hruškové,ja som mala broskyňový...

Kávový a čokoládový puding  Kávový a čokoládový puding Vaše

Mlieko, precedenú kávu-trocha zrniečok necháme, cukor, zlatý klas a uvaríme puding. Do druhého hrnca dáme prísady na čokoládový puding a uvarime.

Krémeška - orechová Krémeška - orechová Vaše

Žĺtka vyšľahávame s cukrom - postupne pridávame po lyžiciach vodu. Primiešame orechy, muku s práškom do pečiva a tuhy sneh z bielkov. Upečieme v prehriatej rúre na 180 stupňov. Upečený korpus necháme vychladnúť.

Medová roláda Medová roláda Vaše

Náš veľmi obľúbený rýchly koláč. Túto roládu robíme už roky a vždy chutí. V nedeľu som ho urobila pre nedostatok času zato ho veľmi rada robím. Na vianoce bude zase a všetci sa potešia.

Zákusok 3 Bit Zákusok 3 Bit Vaše

Môj najobľúbenejší zákusok. Robievam ho každé vianočné sviatky :)

Pudingové BB rezy Pudingové BB rezy Vaše

Múku si zmiešame s práškom do pečiva. Pridáme žĺtky, olej, vodu a cukor. Nakoniec vmiešame sneh z bielkov. Vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech. Dáme piecť.

Recept bez obrázku Medová roláda Vaše

Recept mám už asi 30rokov z časopisu slovenka, ktorý som odoberala. Rýchla príprava nechýba ani na jedny sviatky.

Recept bez obrázku Kinderkoláč

Bielky vyšľaháme s cukrom na hustú penu. Pridáme múku zmiešanú s práškom do pečiva, strúhanku a olej. Vlejeme na plech, posypeme nasekanými orieškami a dáme pomaly piecť asi 20 minút. Ešte teplý korpus potrieme nutelou a necháme vychladnúť. Z mlieka, cukru, pudingového prášku a žĺtkov uvaríme hustú kašu. Vyšľaháme maslo, pridáme k takmer vychladnutému pudingu a rozdelíme ho na 2 časti.

«1 2 »


Aktuálne súťaže

SÚŤAŽ: Hrajte o nový mixér s Rajo smotanami Extra! + VÝSLEDKY SÚŤAŽE
Máte chuť dopriať si niečo extra? Vyskúšajte smotanovú novinku určenú všetkým gurmánom - Rajo smotany Extra s vyšším obsahom tuku.

Súťaž na máj o najlepšie sladké aj nesladké jedlá
Aj v máji odmeňujeme autorov najobľúbenejších receptov na Varecha.sk v kategóriách: Najlepšie koláče, torty a iné sladkosti a Najlepšie jedlá bez cukru (jedlá, ktoré nechutia sladko).

Súťaž na máj o najlepší nápad, návod či fotopostup
Pripojte sa aj v máji do našej súťaže o najlepší tvorivý nápad do bytu, domu či záhrady.

SÚŤAŽ: BB puding krupicový – jedinečná novinka od Dr.Oetker + VÝSLEDKY SÚŤAŽE
Asi niet gazdinky, ktorá by nepoznala tradičný BB puding kakaový. Tento rok prichádza Dr.Oetker s inováciou, ktorá vás určite poteší.


Denný súhrn receptov Novinka!

« Apríl
Máj 2015
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25 26 27 28 29 30 31

Magazín

Európske gastronomické dedičstvo
Zoznámte sa so zaujímavými gastronomickými špecialitami z rôznych európskych krajín, ktoré Európska komisia zaradila medzi potraviny s chráneným zemepisným označením.

7 nových toastových trendov
- Inzercia -
Verili by ste, že toasty a móda majú veľa spoločného? Keď sa Slovákmi obľúbeného jedla chopia módni blogeri a použijú kvalitné ingrediencie, bežný toast sa rázom premení na Fashion toast.

Bryndzové chuťovky
Tapas sú fenoménom španielskej kuchyne, španielskej pohostinnosti. Ide o malé chlebíky, hrianky či chuťovky, ktoré sa pripravujú na tisíce spôsobov.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 22/2015: Jahodový špeciál Jahodový špeciál
Časopis Varecha v piatok 29. mája v denníku Pravda.


TOPlist