Pudingové BB rezy

Pudingové BB rezy
Foto: morenajea
morenajeaMorenajea, recept pridal: 30. novembra 2010 12:06Ďalšie jeho recepty

Suroviny

20
minút
príprava
30
minút
na 200 °C

Postup prípravy receptu

1

Múku si zmiešame s práškom do pečiva. Pridáme žĺtky, olej, vodu a cukor. Nakoniec vmiešame sneh z bielkov. Vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech. Dáme piecť.

2

Po upečení potrieme džemom. Ja som dala marhuľový. Na vrstvu džemu vylejeme ešte teplý puding (1l mlieka, 2x zlatý klas, cukor, štamprlík rumu).

3

Hneď poukladáme BB keksy a vrch polejeme čokoládovou polevou.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 2 ľudia (2,5 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • tothka, 30. novembra 2010 o 13:14
    Trošku ma ten názov zaskočil, čakala som že koláčik je s použitím BB pudingu, ale vyzerá dobre, ukladám si.


  • 3sandra3, 30. novembra 2010 o 13:45
    celkom jednoduché a určite chutné...pudingové veci sú vždy fajn..


  • torticka, 30. novembra 2010 o 14:36
    Ja mám pudingové zákusky rada. Ukladám do KK a robím na Vianoce.
    Ťuhája, to sa ale napapám zákuskov.


  • marianne69, 30. novembra 2010 o 15:05
    Aj ja som bola najskor pomylena,vravim si ,zeby BB puding vyrabali uz aj biely?:-)poznam len kakaovy,ale BB keksiky su tu:-) Vyborny kolacik je to,poznam.Mojho brata oblubeny.Schopny pol plecha zmastit naraz.


  • morenajea, 30. novembra 2010 o 15:48
    možno tam malo byť "rezy s bb keksami", čo už... moc som sa ponáhľala :)


  • vavan, 30. novembra 2010 o 19:09
    Mňam,to musí byť dobrotka,všetko pudingové zbožňujem.


  • klaura, 30. novembra 2010 o 20:04
    jednoduchý, vyzerá výborne ... skúsim


  • lucylee, 1. decembra 2010 o 09:52
    perfektný recept, presne podľa mojej chuti


  • remcula, 1. decembra 2010 o 11:40
    Já jsem dělala něco podobného s bebe sušenkama, ale spojovala jsem tvarohem smíchaným s borůvkama. Nemělo to chybu.


  • evanaaa, 1. decembra 2010 o 15:17
    Tie žĺtka sa nemusia vymiešať s cukrom, stačí ich tam len pridať? Aj ja mám pudingové rada, páči sa mi aj tento.


  • kavicka, 2. decembra 2010 o 07:57
    tento zakusok robievam ,je vyborny :-)
    Ja osobne slaham najskor zltka s cukrom a postupne pridavam ostatne...



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Diétna štyridsiatka
Na Záhorí žijú moji štyria synovci. Ten najstarší je už riadne odrastený a nedávno oslavoval štyridsiatku.

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 18/2015: Poklady slovenskej kuchyne Poklady slovenskej kuchyne
Časopis Varecha vo štvrtok 30. apríla v denníku Pravda.


TOPlist