Varecha.sk má 5. narodeniny * Pozrite si 25 najobľúbenejších receptov histórie

Pudingové BB rezy

Pudingové BB rezy
Foto: morenajea
morenajeaMorenajea, recept pridal: 30. novembra 2010 12:06Ďalšie jeho recepty

Suroviny

20
minút
príprava
30
minút
na 200 °C

Postup prípravy receptu

1

Múku si zmiešame s práškom do pečiva. Pridáme žĺtky, olej, vodu a cukor. Nakoniec vmiešame sneh z bielkov. Vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech. Dáme piecť.

2

Po upečení potrieme džemom. Ja som dala marhuľový. Na vrstvu džemu vylejeme ešte teplý puding (1l mlieka, 2x zlatý klas, cukor, štamprlík rumu).

3

Hneď poukladáme BB keksy a vrch polejeme čokoládovou polevou.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 2 ľudia (2,5 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • tothka, 30. novembra 2010 o 13:14
    Trošku ma ten názov zaskočil, čakala som že koláčik je s použitím BB pudingu, ale vyzerá dobre, ukladám si.


  • 3sandra3, 30. novembra 2010 o 13:45
    celkom jednoduché a určite chutné...pudingové veci sú vždy fajn..


  • torticka, 30. novembra 2010 o 14:36
    Ja mám pudingové zákusky rada. Ukladám do KK a robím na Vianoce.
    Ťuhája, to sa ale napapám zákuskov.


  • marianne69, 30. novembra 2010 o 15:05
    Aj ja som bola najskor pomylena,vravim si ,zeby BB puding vyrabali uz aj biely?:-)poznam len kakaovy,ale BB keksiky su tu:-) Vyborny kolacik je to,poznam.Mojho brata oblubeny.Schopny pol plecha zmastit naraz.


  • morenajea, 30. novembra 2010 o 15:48
    možno tam malo byť "rezy s bb keksami", čo už... moc som sa ponáhľala :)


  • vavan, 30. novembra 2010 o 19:09
    Mňam,to musí byť dobrotka,všetko pudingové zbožňujem.


  • klaura, 30. novembra 2010 o 20:04
    jednoduchý, vyzerá výborne ... skúsim


  • lucylee, 1. decembra 2010 o 09:52
    perfektný recept, presne podľa mojej chuti


  • remcula, 1. decembra 2010 o 11:40
    Já jsem dělala něco podobného s bebe sušenkama, ale spojovala jsem tvarohem smíchaným s borůvkama. Nemělo to chybu.


  • evanaaa, 1. decembra 2010 o 15:17
    Tie žĺtka sa nemusia vymiešať s cukrom, stačí ich tam len pridať? Aj ja mám pudingové rada, páči sa mi aj tento.


  • kavicka, 2. decembra 2010 o 07:57
    tento zakusok robievam ,je vyborny :-)
    Ja osobne slaham najskor zltka s cukrom a postupne pridavam ostatne...



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

25 naj receptov z 5 ročnej histórie Varecha.sk
Varecha.sk má 5 rokov, pozrite si, ktorých 25 receptov ste si počas celej histórie najčastejšie ukladali do kuchárskej knihy.

Varecha 40/2014: Hus a kačka
Časopis Varecha v piatok 3. októbra v denníku Pravda.

Fernando Perez Arellano: Šéfkuchár a majiteľ najlepšej reštaurácia na ostrove Malorka
Srší energiou a nešetrí slovami. Pracoval v najlepších európskych reštauráciách, až nakoniec založil svoju.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 40/2014: Hus a kačka Hus a kačka
Časopis Varecha v piatok 3. októbra v denníku Pravda.


TOPlist