Súťaž + VÝHERCOVIA:
Mami, pamätáš si, keď...

Redakcia Varecha.sk, 15. mája 2017     7 minút čítania

Určite sa pousmejete, keď si vybavíte spomienky z detstva, ale aj blízkej minulosti, ktoré súvisia s vašou mamou.



Pri príležitosti Dňa matiek pre vás Pravda.sk v spolupráci s Kvety.sk pripravili súťaž, v ktorej nielen vyjadríte, aká je pre vás mama dôležitá, ale taktiež si zaspomínate na príhody, ktoré vám utkveli v pamäti.

Vytvorte si s nami vlastnú pohľadnicu, založenú na vašich osobných spomienkach a pošlite ich svojej mamičke. Zapojíte sa tak do súťaže o 3× črepník plný ruží.

Hlavnou cenou je črepník červených ruží Flower pot rose red veľkosť L v hodnote 24,99 €.



Druhá cena je črepník ružových ruží Flower pot rose pink veľkosť M v hodnote 16,99 €. Ako tretiu cenu môžete vyhrať Flower pot rose powder pink veľkosť S v hodnote 14,99 €.

Ako získať výhru?


Stačí ak vyskladáte svoju spomienku, uložíte ju do našej galérie a získate čo najviac označení Páči sa mi to. Traja súťažiaci s najväčším počtom hlasov vyhrajú kyticu pre svoju mamičku. Pre zvýšenie svojej šance môžete svoju spomienku zdieľať na Facebooku.

Súťaž trvá od štvrtka 11. 5. 2017 do nedele 14. 5. 2017 do 18:00 h.

Spomienku si môžete vyskladať tu.


Ak sa nechcete spoliehať na súťaž, môžete si objednať kyticu kvetov na kvety.pravda.sk. Urobte tak do 12. 5. do 18:00 h., aby ste sa uistili, že na Deň matiek bude kytica už v rukách vašej mamičky.

Foto: Kvety.sk

Výsledky súťaže

1. cena (črepník červených ruží Flower pot rose red veľkosť L v hodnote 24,99 €): Mária S., Svidník
2. cena (črepník ružových ruží Flower pot rose pink veľkosť M v hodnote 16,99 €): Oľga S., Trenčín
3. cena (Flower pot rose powder pink veľkosť S v hodnote 14,99 €): Alena D., Bratislava

Výherkyniam gratulujeme!


Pravidlá súťaže

  • Organizátorom súťaže je P E R E X , a. s. , Bratislava, vydavateľ denníka Pravda a prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž trvá od štvrtka 11. 5. 2017 do nedele 14. 5. 2017 do 18:00 h., ak organizátor najneskôr 48 hodín pred ukončením súťaže nezverejní na stránke Varecha.sk zmenu termínu či zrušenie súťaže.
  • Podmienkou účasti v súťaži je splnenie súťažného zadania v uvedenom termíne.
  • Počet príspevkov od jedného autora nie je obmedzený.
  • Výhercu budeme kontaktovať na telefónnom čísle, ktoré uviedol pri registrácii do súťaže.
  • Výhry môžu byť odovzdané výhercovi osobne, kuriérom, alebo balíkovou službou Slovenskej pošty. Do zahraničia výhry nedoručujeme. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 90 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže skontaktovať výhercu alebo doručiť výhru, výhra prepadá v prospech organizátora.
  • Súťaže sa môžu zúčastniť len používatelia, ktorí už dosiahli vek 18 rokov.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec P E R E X , a. s. , ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho súťažiaceho v poradí.
  • V prípade sporu rozhoduje o nárokoch na výhru s konečnou platnosťou usporiadateľ. Vymáhanie výhry či účasti v súťaži/hre súdnou cestou je vylúčené.
  • Podľa § 15 ods. 1 zákona č. 122/2014 v znení neskorších predpisov uvádzame:
    a) identifikačné údaje prevádzkovateľa: P E R E X , a. s., Trnavská cesta 39/A, 831 04 Bratislava, IČO: 00685313 (ďalej ako Usporiadateľ)
    b) identifikačné údaje sprostredkovateľa: ABAFFY DESIGN, s.r.o., Červeňova 32, 811 03 Bratislava, IČO: 44753772
    c) účel spracúvania osobných údajov: evidencia účastníkov súťaže za účelom losovania a rozposielania výhier
    d) zoznam osobných údajov:
    • nickname / prezývka – evidované pri účastníkoch už registrovaných na portáli varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk
    • pohlavie – evidované pri účastníkoch už registrovaných na portáli varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk
    • vek, dátum narodenia – evidované pri účastníkoch už registrovaných na portáli varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk
    • meno – pri neregistrovaných účastníkoch
    • e-mailová adresa
    e) doplňujúce informácie:
    • poučenie o dobrovoľnosti: Účastník súťaže/dotknutá osoba spolu s poskytnutím osobných údajov vyhlasuje, že si je vedomý svojich práv v zmysle zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov, svoje osobné údaje poskytol Usporiadateľovi dobrovoľne a kedykoľvek môže písomne požiadať o skončenie ich spracovávania a to bezplatne na adrese Usporiadateľa.
    • čas platnosti súhlasu: súhlas je poskytovaný na dobu do odvolania, alebo na dobu počas ktorej je účastníkom súťaže eventuálne Usporiadateľom zverejňovaná súťažná fotografia, recept, nápad (návod) alebo iný príspevok. Súhlas možno odvolať bez uvedenia dôvodu.
    • tretie strany: Usporiadateľ neposkytuje v rámci prevádzkovania portálu www.pravda.sk sekcia varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk osobné údaje účastníkov tretím stranám,
    • okruh príjemcov: subjekty, ktoré si zobrazia patričné webové stránky portálu www.pravda.sk sekcia varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk,
    • forma zverejnenia: Usporiadateľ zverejní na webových stránkach portálu www.pravda.sk sekcia varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk len údaje výhercov,
    • tretie krajiny: prenos zverejnených osobných údajov je v rámci internetového pokrytia možný do všetkých krajín.
  • Účastník súťaže/dotknutá osoba potvrdzuje a ručí za správnosť poskytnutých údajov.
  • Všetky poskytnuté osobné údaje môžu byť použité na marketingové aktivity spoločnosti P E R E X, a.s. a na účel poštovej či telefonickej komunikácie počas trvania súťaže, zasielania výhier a na účel zasielania aktuálnych ponúk vydavateľstva P E R E X, a.s.. Účastník súťaže berie na vedomie a súhlasí so zverejnením svojho mena ako výhercu na webovej stránke www.pravda.sk.

Diskusia k článku





 



TOPlist