SÚŤAŽ:
Varte s nami aj v júni a vyhrajte poukaz do školy varenia v Poluse

Redakcia Varecha.sk, 1. júna 2016     10 minút čítania

Naša súťaž Varíme s Varechou o najobľúbenejšie recepty pokračuje aj v júni.





Chcete sa naučiť niečo nové a zároveň spoznať ďalších Varecháčov?
Varte, foťte, píšte a zverejňujte svoje recepty na Varecha.sk. Ak sa zapojíte sa do našej receptovej súťaže a vyhráte, získate neobyčajný zážitok, na ktorý budete dlho spomínať.

Pridávajte na Varecha.sk recepty a až desiati z vás sa za odmenu budú môcť zúčastniť školy varenia Radosť variť v bratislavskom Poluse. Ak váš recept zvíťazí v júnovom kole, už v júli sa môžete učiť variť so skúsenou lektorkou varenia Adelkou Dubnickou.




Ako sa zapojiť do súťaže

Je to veľmi jednoduché: Do konca júna 2016 pridajte na Varecha.sk nový recept s fotografiou a pri zadávaní receptu zakliknite súhlas so zaradením receptu do súťaže Varíme s Varechou.

Kto vyhráva

Hodnotenie súťažných receptov bude prebiehať dvojakým spôsobom:

1. Na stránke Varecha.sk

Vyhráva päť užívateľov, recepty ktorých si pridá najviac užívateľov Varecha.sk do svojej kuchárskej knihy počas trvania súťaže. Vyhodnotenie počtu pridaní do kuchárskych kníh prebehne vždy v prvý deň po ukončení súťaže.

2. Na facebookovej stránke Varíme s Varechou

Všetky súťažné recepty budú pridané na našu facebookovú stránku Varíme s Varechou. Ďalší dvaja víťazi našej súťaže budú autori tých receptov, ktoré získajú najviac lajkov počas trvania súťaže. Vyhodnotenie počtu lajkov prebehne vždy v prvý deň po ukončení súťaže.

Súťaže sa môžete zúčastniť aj prostredníctvom zaslania SMS na číslo 6663 v tvare:
VARECHA(medzera)meno priezvisko vaša adresa

SMS zasielajte do nedele 26. júna 2016 do 23:59 hod. Troch vyhercov budeme žrebovať zo všetkých SMS v pondelok 27. júna 2016 popoludní. Výhercov budeme kontaktovať telefonicky. Cena odpovednej SMS je 0,50 € s DPH. Službu technicky zabezpečuje A SMS, s. r. o.

Aká bude výhra

Desiati víťazi získavajú kurz varenia na tému: Piknikové menu. S lektorkou Adelkou Dubnickou sa spoločne naučia pripraviť lákavé pochúťky ako stvorené na posedenie v prírode. Kurz sa uskutoční 23. júla 2016 od 11.00 hodiny v škole varenia Radosť variť v Polus City Center v Bratislave.

Adelka Dubnická prešla od klasickej slovenskej kuchyne cez taliansku, francúzsku, ázijskú, mediteránsku až po vegetariánsku. Miluje zaváranie, pečenie biokoláčov či špaldových, ražných a celozrnných chlebov. Varenie a pobyt v kuchyni ju nesmierne baví, obohacuje a dáva priestor jej kreativite. Je to jednoducho láska na celý život. Rada sa o ňu s vami podelí.


Foto: Radosť variť - Škola varenia v Poluse

Adelka Dubnická




Všetky súťažné recepty nájdete tu.




Pravidlá súťaže
  • Organizátorom súťaže je P E R E X , a . s ., Bratislava, vydavateľ denníka Pravda a prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž sa začína v stredu 1. júna 2016 a končí vo štvrtok 30. júna 2016 o 23:59, ak organizátor najneskôr 48 hodín pred ukončením súťaže nezverejní na stránke Varecha.sk zmenu termínu či zrušenie súťaže.
  • Podmienkou účasti v súťaži je splnenie súťažného zadania v uvedenom termíne.
  • Vyhráva 5 súťažiacich, recepty ktorých boli na Varecha.sk uverejnené ako nové počas trvania súťaže a pridá si ich najviac užívateľov Varecha.sk do kuchárskej knihy. Vyhodnotenie počtu pridaní do kuchárskych kníh prebehne vždy v prvý deň po ukončení súťaže.
  • Vyhrávajú aj ďalší 2 súťažiaci, recepty ktorých boli na Varecha.sk uverejnené ako nové a počas trvania súťaže získajú najviac lajkov na facebookovej stránke Varíme s Varechou počas trvania súťaže. Vyhodnotenie počtu lajkov prebehne vždy v prvý deň po ukončení súťaže.
  • Ďalší 3 víťazi budú vylosovaní spomedzi tých, ktorí zašlú SMS na číslo 6663 v tvare: VARECHA(medzera)meno priezvisko vaša adresa.
  • Hodnota výhry (kurz pre 1 osobu) je 30 eur, nie je ju možné zameniť za finančnú hotovosť.
  • Počet súťažných receptov od jedného autora nie je obmedzený.
  • Mená výhercov zverejníme na Varecha.sk 48 hodín od skončenia súťažného kola. Výhercu budeme kontaktovať na e-mailovej adrese, ktorú uviedol ako registračnú na Varecha.sk.
  • Čerpať výhru môže výherca len osobne. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 22. júla 2016 skontaktovať výhercu, výhra prepadá v prospech organizátora.
  • Ak výherca oznámi, že čerpať výhru nebude, výhra bude posunutá ďalšiemu súťažiacemu, ktorý nasleduje v rebríčku počtu uloženia receptu do kuchárskych kníh.
  • Súťaže sa môžu zúčastniť len používatelia, ktorí už dosiahli vek 18 rokov.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec P E R E X , a. s. , ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho súťažiaceho v poradí.
  • V prípade sporu rozhoduje o nárokoch na výhru s konečnou platnosťou usporiadateľ. Vymáhanie výhry či účasti v súťaži/hre súdnou cestou je vylúčené.
  • Podľa § 15 ods. 1 zákona č. 122/2014 v znení neskorších predpisov uvádzame:
    a) identifikačné údaje prevádzkovateľa: P E R E X , a. s., Trnavská cesta 39/A, 831 04 Bratislava, IČO: 00685313 (ďalej ako Usporiadateľ) b) identifikačné údaje sprostredkovateľa: ABAFFY DESIGN, s.r.o., Červeňova 32, 811 03 Bratislava, IČO: 44753772
    c) účel spracúvania osobných údajov: evidencia účastníkov súťaže za účelom losovania a rozposielania výhier
    d) zoznam osobných údajov:
    • nickname / prezývka – evidované pri účastníkoch už registrovaných na portáli varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk
    • pohlavie – evidované pri účastníkoch už registrovaných na portáli varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk
    • vek, dátum narodenia – evidované pri účastníkoch už registrovaných na portáli varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk
    • meno – pri neregistrovaných účastníkoch
    • e-mailová adresa
    e) doplňujúce informácie:
    • poučenie o dobrovoľnosti: Účastník súťaže/dotknutá osoba spolu s poskytnutím osobných údajov vyhlasuje, že si je vedomý svojich práv v zmysle zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov, svoje osobné údaje poskytol Usporiadateľovi dobrovoľne a kedykoľvek môže písomne požiadať o skončenie ich spracovávania a to bezplatne na adrese Usporiadateľa.
    • čas platnosti súhlasu: súhlas je poskytovaný na dobu do odvolania, alebo na dobu počas ktorej je účastníkom súťaže eventuálne Usporiadateľom zverejňovaná súťažná fotografia, recept, nápad (návod) alebo iný príspevok. Súhlas možno odvolať bez uvedenia dôvodu.
    • tretie strany: Usporiadateľ neposkytuje v rámci prevádzkovania portálu www.pravda.sk sekcia varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk osobné údaje účastníkov tretím stranám,
    • okruh príjemcov: subjekty, ktoré si zobrazia patričné webové stránky portálu www.pravda.sk sekcia varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk,
    • forma zverejnenia: Usporiadateľ zverejní na webových stránkach portálu www.pravda.sk sekcia varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk len údaje výhercov,
    • tretie krajiny: prenos zverejnených osobných údajov je v rámci internetového pokrytia možný do všetkých krajín.
  • Účastník súťaže/dotknutá osoba potvrdzuje a ručí za správnosť poskytnutých údajov.
  • Všetky poskytnuté osobné údaje môžu byť použité na marketingové aktivity spoločnosti P E R E X, a.s. a na účel poštovej či telefonickej komunikácie počas trvania súťaže, zasielania výhier a na účel zasielania aktuálnych ponúk vydavateľstva P E R E X, a.s.. Účastník súťaže berie na vedomie a súhlasí so zverejnením svojho mena ako výhercu na webovej stránke www.pravda.sk.

Diskusia k článku





 



TOPlist