Vedeli ste, že rezne sú krehkejšie, keď ich na pár hodín položíte do pácu, v ktorom dominuje cukor? A že keď pridáte k upečeným zákuskom na misku pár kociek cukru, zostanú dlhšie čerstvé? Cukor je neodmysliteľnou súčasťou nášho jedálnička, života a v tomto prípade aj knihy Sladké recepty slávnych. Okrem odborníčky na nutričné poradenstvo či špecialistky na protokol na jej stránkach nájdete desiatky zaujímavých sladkých receptov významných osobností a okrem slovenských celebrít vám svoje sladké chute prezradia aj slávni Alexandrovci či hollywoodske hviezdy.
Výsledky súťaže z minulého týždňa o knihu Vademecum o víne:
Zvíťazili tieto recepty:
Grilovaný koralový pstruh od používateľa 2010
Mrkváče od používateľa ketty3811
Žobrácke rezne od používateľa majuska81
Všetkým výhercom gratulujeme, súťažiacim ďakujeme za účasť a tešíme sa na ďalšie súťaže s vašimi krásnymi receptami!
Zoznam všetkých súťaží
Pravidlá súťaže
Tiež som myslela, že korytnačky vyhrajú...