Žihľavový sirup

barbirik - fotkabarbirik, 26. mája 2012

Vyskúšajte je dobrý.

Suroviny

150 ks (končeky)
6 litrov prevarená -
150 g
2 ks nakrajany na mensie kusky
2 ks nakrájaný na kocky

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Všetky suroviny necháme 24 hodín vyluhovať.

  2. 2

    Potom precedíme cez plátno a na 1liter šťavy dáme 1kg cukru.

Recept je zaradený do kategórií:
Bezmäsité jedlá, Slovenská kuchyňa, Trnavský kraj, Nápoje, Sirupy

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
Doma sme robievali bazovy aj pupavovy sirup. Zihlavovy nepoznam. Princip je ale podobny. Vyskusam. Jooj, len keby tak neprhlili :)
supiš nápad, aj ja vyskúšam, žihľava nesmie byť rozkvitnutá, či môže?