jurka jurka 26. mája 2012 o 09:57 Doma sme robievali bazovy aj pupavovy sirup. Zihlavovy nepoznam. Princip je ale podobny. Vyskusam. Jooj, len keby tak neprhlili :) @zareaguj Pekný komentár
zdezda zdezda 26. mája 2012 o 10:54 supiš nápad, aj ja vyskúšam, žihľava nesmie byť rozkvitnutá, či môže? @zareaguj Pekný komentár
slavka11 slavka11 26. mája 2012 o 15:50 a co to ako konzervuje iba ta kyselina citronova, ziadny cukor? @zareaguj Pekný komentár
valeri valeri 26. mája 2012 o 20:49 Bazovvý som už urobila, žihľavový ešte nikdy, ale páči sa mi recept, mám inšpiráciu na budúci týždeň. :-)) @zareaguj Pekný komentár
likalu likalu 26. mája 2012 o 21:58 Zaujímavý recept, mám otázku: žihlava musí byť mladučká? @zareaguj Pekný komentár
barbirik barbirik 27. mája 2012 o 04:37 @zdezda ,tak to neviem ja som ho robil len z neroskvitnutých kvetov,@slavka11 ,v postupe píšem cukor v surovinách som nanho zabudol už je to opravené dakujem,@likalu nemusí @zareaguj Pekný komentár
piczur piczur 27. mája 2012 o 11:26 tak takýto sme ešte nerobili ukladám a skúšam ďakujem @zareaguj Pekný komentár
margaretka28 margaretka28 27. mája 2012 o 22:47 Už som robila žihľavový,ale nešiel tam citron ani pomaranč,ale tento musí byť ešte lepší. @zareaguj Pekný komentár
rona1 rona1 31. mája 2012 o 11:53 ďakujem za recept, včera so urobila jednu dávku a je super všetkým chutil :-) @zareaguj Pekný komentár
barbirik barbirik 31. mája 2012 o 14:50 @rona1 to som rád,ja dakujem za komentár @zareaguj Pekný komentár
to som rád,ja dakujem za komentár