Foto: sonulienka
Robili sme klobásky a tak som si nechala trochu mäsa aj na plnené zemiačiky.
20 minút
príprava
príprava
50-60 minút
na 200-180 °C
na 200-180 °C
Postup
-
1
Neuvádzam koľko čoho, záleží koľko si necháte mäsa a aká veľká ste rodina. Zemiaky si očistíme.
-
2
Povykrarujeme ich špirálou.
-
3
Na plech si dáme papier na pečenie a vykrajované zemiaky naplníme a ukladáme na plech. Zemiaky trochu natrieme olejom a dáme piecť do ružova.
-
4
Upečené. Kde mi nevyšlo mäso som naplnila a posypala syrom.
-
5
Na tanieri.
-
6
Tu aj s klobásou. Toto by som mohla aj každý deň milujem tieto zemiaky.
@Haji pridám aj náš rodinný recept na klobáska a určite by si ich zvládla podľa receptu.
@Kimlo nech sa páči ale veď Ty robíš fantastické špecialitky.
@Klukodvody pozdravujem a ešte raz ďakujem.
Ďakujem za komentíky.