Zdravý vegánsky malinový crumble

zdravoachutne - bez fotkyzdravoachutne, 3. decembra 2014

Tento vegánsky koláč je naozaj chutný a k tomu aj jednoduchý, ovocie sa dá obmieňať podla ročného obdobia alebo podla vašej chuti :)

1
porcia
5 minút
príprava
30 minút
na 170 °C

Suroviny

1/3 hrnček
2 lyžice (rozmixované vločky)
1/4 hrnček
1/2 lyžičky
1 lyžička (alebo iný olej)
1 lyžička (med)
1 hrnček (aké koľvek iné ovocie, aj jablká alebo hrušky)




Postup

  1. 1

    Do zapekackej misky dajte ovocie.

  2. 2

    v inej mise si zmiešajte suché ingrediencie.

  3. 3

    Pridajte kokosový olej a agáve(med) a zasa premiešajte

  4. 4

    zmes posypte malinami trochu ju zatlačte a dajte piecť do vyhriatej rúry.

Diskusia k receptu

secenka
no vegánka nie som, ale toto môže byť naozaj prudko jedlé, vďaka za typ, ktohovie, či ešte neskúsim dnes...
3sandra3
páči sa mi recept... vyskúšam.... ale k bodu č. 4. Zrejme by malo byť napísané: zmesou posypte maliny.... či?




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia